Pego, Dénia, Xàbia, La Xara, Ebo i Pedreguer, Benissa i Calp acullen la projecció de la pel•lícula «Ja en tenim prou»

Un projecte col•lectiu, una plataforma que s´ha format amb l´objectiu de produir curts audiovisuals i una pel•lícula per a moure l´opinió i la crítica i promoure, des de la independència de tots els partits polítics, el respecte a la ciutadania i el territori. El Col.lectiu Ovidi Montllor denúncia la marginació de la música en valencià. La Romàntica del Saladar, com a integrant del Col.lectiu Ovidi Montllor, s’ha adherit a la plataforma “Ja en tenim prou” i recolza les projeccions que este dijous es realitzaran en la comarca de la Marina Alta de la pel•lícula que denuncia, segons els seus productors, «les polítiques corruptes i insolidàries del PP que estan arrasant el territori valencià i lesionant els drets dels ciutadans», segons assegura el manifest d’este moviment cultural i cívic.

La pel•lícula, que està composada per 50 curtsmetratges, es projectarà a la Mistelera de La Xara, en el Fòrum Estimen Dénia, en el Casal Jaume I de Pedreguer, al Saló Blau de la Casa de Cultura de Calp, a la Seu Universitària de Benissa, al Centre Social de Xàbia i al Casal Cultural de Pego. El divendres Ja en tenim prou es podrà veure en la Casa de Cultura de la Vall d’Ebo.

Pep Bas, de la Romàntica del Saladar, va afirmar ahir a Xàbia que s’han adherit a esta plataforma per a incidir en la quasi nul•la presència de la música en valencià en els mitjans de comunicació públics. El Col•lectiu Ovidi Montllor l´integren més de 1.500 músics i a la comarca ja va mostrar el seu rebuig a la falta de suport de l’Ajuntament d’Ondara al Festacarrer.

A Pego la projecció es farà demà dijous a les 9 de la nit al Casal Cultural així que des de l´organització es convida a agafar l´entrepà i sopar en bona companyia. El Casal Cultural posa la pallorfà. L´acte està organitzat pels membres del Casal Cultural i el Col•lectiu Arrels de Pego.


664 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!