Pego compta amb 18 aparcaments de bicicletes més

La Diputació d’Alacant emmarca estes ajudes en el programa europeu d’eficiència energètica ‘Alacant Green Land‘. Estos aparca-bicicletes es poden trobar davant la façana de l’escola Pérez Ramos, al Poliesportiu Cervantes, a l’edifici Cervantes o a l’entrada del cementeri municipal, entre altres punts.
Dijous de la setmana passada el departament d’Obres i Serveis de l’Ajuntament de Pego va ajudar als tècnics de la Diputació d’Alacant a instal·lar 14 dels 18 aparca-bicicletes que li corresponen al nostre municipi pel nombre d’habitants, com explicava la regidora de l’àrea, Elvira Ciurana.
Esta ajuda, ofertada per la Diputació d’Alacant, s’emmarca en el programa europeu d’eficiència energètica ‘Alacant Green Land‘ que està en vigor des de 2014. Justament, en 2014 es va incloure per primera vegada, el subministrament i instal·lació d’aparca-bicicletes múltiples en els municipis de la província. Esta convocatòria està dotada amb 190.000 euros i l’actuació pot estar cofinançada pel FEDER. L’equipament inclou la instal·lació en l’entorn urbà d’un mínim d’un mòdul d’aparca-bicicletes múltiple d’estructura metàl·lica, repartint-se la resta en funció dels habitants. El programa ‘Alacant Green Land‘ té com a objectiu «transformar el nostre territori en termes d’energia i sostenibilitat», apunten des de la Diputació.

Els 14 aparca-bicicletes ja instal·lats es poden trobar a:

– El Passeig Cervantes a l’altura del carrer Ausiàs March
– A l’edifici Cervantes
– Al poliesportiu Cervantes
– A l’entrada de les pistes del Pujol
– A la façana de l’escola de formació de persones adultes Pérez Ramos
– A l’entrada del cementeri municipal
– A l’aparcament de la piscina coberta
– En la meitat del passeig Michel
– Al centre de salut
– A l’escoleta municipal
– A la plaça de la Quintana
– Al passeig de la Verdala
– A la plaça Mayorazgo Cendra
La resta d’aparca-bicicletes s’ubicaran per l’entorn on es desenvolupa el mercat ambulant dels dijous.

Davant este nou servei d’aparca-bicicletes, la regidora d’Obres i Serveis, Elvira Ciurana, animava la gent «a transitar un poc més en bicicleta».
695 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!