Pego celebra Sant Vicent amb el Combregat d’Impedits

Este matí la processó de Sant Vicent ha recorregut alguns carrers del municipi per a apropar la comunió a aquelles persones malaltes que no poden comulgar (combregar) a l’església. Entre les cases visitades, la Residència Sant Joan de Déu.
El dringar de les campanes ha tornar a anunciar al poble de Pego que hi havia festa religiosa. I és que la localitat ha commemorat hui, dilluns de la segona setmana de Pasqua, Sant Vicent. Ho ha fet amb el Combregar d’impedits, un acte religiós i festiu que consistix a portar el viàtic, és dir, el sagrament de l’eucaristia administrat als cristians que es troben en dolentes condicions de salut, com a aliment per a l’últim viatge, este s’ha administat a aquelles persones que no poden acudir a missa per a combregar (comulgar).
La processó ha començat a les 9 del matí, quan els feligresos i veïns de Pego, acompanyats pels músics de la l’Agrupació Musical de Pego, han recorregut alguns carrers del municipi per a portar les formes consagrades fins a les llars de les persones que no han pogut acudir a l’església per a combregar.


Com és habitual, la cominitiva ha passat per la Residència Sant Joan de Déu, on molts dels seus residents tenen problemes de mobilitat. Esperaven la benedicció amb les seues millors gales.


923 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!