Pedro Barranco, sanitari del millor equip d’Espanya en rescat d’accidents de trànsit

Este matí ha demostrat, amb Acció Urgent, les seues habilitats de sanitari i de treballar en equip assistint a dos accidentats, un a la carretera d’Ebo i l’altra al pont d’Ondara de Camí a l’Hospital de Dénia. Els dos excarcerats han arribats vius a l’Hospital. Pedro Barranco ha participat al campionat nacional d’excarceració en accidents de trànsit amb l’equip de Bombers de Gandia, equip que ha quedat campió.
Pego torna a estar d’enhorabona perquè Pedro Barranco, sanitari d’Acció Urgent, s’ha superat una vegada més. Si fa poc es proclamava millor sanitari de la Comunitat Valenciana amb l’equip de bombers de Gandia, ara tot l’equip ha quedat campió d’Espanya d’excarceració en accidents de trànsit. Després de sis anys, han aconseguit deixar la segona posició i proclamar-se campions, el que els permet, volar directament fins al Campionat Mundial que se celebrà a mitjans d’octubre (del 9 al 12) a Moreton (Anglaterra).

Entre les claus que els han permès donar la passa per a proclamar-se campions estatals, Pedro Barranco assenyalava que “es tracta d’esforç i del suport de tota la gent”. El canvi de mig equip, per qüestions de normativa, no ha alterat el resultat, sinó que l’ha incrementat.
L’equip de bombers de Gandia ha estat format, en esta ocasió per Vicente Sala, com a comandament, Pedro Barranco, com a sanitari, i Sergio Gascó, Óscar Enguix, José Juan Pastor i Miguel Granell com a efectius de bombers. A més d’aconseguir el títol de millor equip tècnic en el X Campionat Nacional d’Excarceració, han aconseguit el títol de millor, han aconseguit també els títols de millor comandament i millor maniobra estàndard i complexa.

El campionat que organitza l’Associació Professional de Rescat en Accidents de Trànsit (APRAT), s’ha celebrat en esta ocasió a Bilbao. Allí s’han reunit els millors professionals en la matèria.

965 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!