Paula Portes Hernández Fallera Major de Pego 2007

Divendres a la nit van començar oficialment els actes fallers de 2007 amb l´elecció de la fallera que representarà a Pego dins i fora de la localitat durant les Falles de l´any vivent. Enguany la sort va recaure en Paula Portes, de la Falla Plaça i Natzaret. Sali Ceresola, de la Falla La Font i Eva Inés Andrades, de la Falla Convent formaran part de la seu Cort d´Honor.
L´any 2006 està a punt d´encetar la seua recta final, estem a punt d´entrar en el mes de desembre, precedent de festes nadalenques i de resums i balanços del que ha estat aquest any abans d´entrar en una nova etapa plena de bons desitjos i millors propòsits. Les falles però, porten el seu propi calendari i abans d´acabar el 2006 ja comencen a preparar-se per al que serà l´any 2007. És per això que, previsors, divendres a la nit la Junta Local Fallera va elegir la que serà la representant de Pego dins i fora de la localitat l´any que ve.

Abans d´això, però van donar les gràcies a la Fallera Major de Pego 2006, Sole Seguí i a la seua Cort d´Honor, Victòria Milvaques i Mati Siscar per haver representat el poble de Pego en el món faller d´una manera excepcional. I perquè el fi d´un mandat d´aquestes característiques sempre cal lloar-lo.

Solé Seguí, fallera major de Pego ´06 va agrair la Junta Local i l´Ajuntament la seua tasca. A més, va oferir la seua ajuda a la que la sort declarara la seua successora en el càrrec, desitjant-li un any tan bo o millor que el seu.

Dos eren les elegibles enguany, Eva Inés Andrades, representant de la Falla Convent i Paula Portes, per la Falla Plaça i Natzaret. Sali Ceresola, elegible per la Falla La Font només es presentava per a formar part de la Cort d´Honor. Així les coses, la balança del 50% va portar la fortuna a la Falla Plaça i Natzaret amb l´elecció de Paula Portes com a Fallera Major de Pego 2007.

Abans d´acabar l´acte el president de la Junta Local Fallera, Fernando Alemany donava la benvinguda a les noves representants de Pego en el món faller i desitjava que aquestes gaudiren de la festa i les convidava a participar en tots els actes que es programen d´ací a les Falles ´07. També va recalcar que costa tirar endavant, però que l´esforç sempre opté la seua recompensa final.

729 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!