Parada ecològica al mercat municipal de Dénia


Demà dijous s’inaugura Hortasana, una parada de productes ecològics produïts majoritàriament a la comarca. Aquest projecte és fruit de unió de tres agricultors de la Marina Alta, un de Pego, un de Pedreguer i l’altre de Dénia. Hortasana pretén oferir la màxima varietat de productes de temporada

Hortasana, una cooperativa de treball associat formada per tres productors d’agricultura ecològica de la comarca; Carles, de Pego, Vicent, de Dénia i el Paco el guitarrer, de Pedreguer inicia la seua activitat, demà dijous, al mercat municipal de Dénia.

Productes de temporada el més variat possible s’oferiran a aquesta nova parada. Fruites i hortalisses produïts pels mateixos cooperativistes, a més de llegums, olis, ous, cereals, postres, pa, entre altres productes arribats d’arreu de l´Estat. Tots ells amb la certificació oficial de producció ecològica, expedit per el Comitè d´Agricultura Ecològica, màxim òrgan en la matèria.

La diferència dels aliments cultivats de manera ecològica i la resta de productes que es poden trobar tant al mercat municipal de Dénia com a la majoria de supermercats o fruiteries és que en la manera de cultivar i produir ecològicament no s’utilitzen productes químics, evitant així qualsevol tipus de contaminació.

Hortasana aposta pel mercat municipal de Dénia perquè aglutina molta gent tant de Dénia com de la resta de la comarca que sol acostar-se a les instal•lacions per la gran varietat de productes que ofereix als consumidors. Hortasana intentarà, a partir de dijous fer-se un lloc entre la resta de parades.

La parada estarà oberta dijous, divendres i dissabte. La resta de la setmana els membres d´Hortasana es dedicaran a produir els productes que després vendran en el lloc per tal d’oferir un producte el més fresc possible.
536 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!