Obrint Camí organitza una arreplegada de fem a Pego

La iniciativa és una proposta més del voluntariat perquè els usuaris de l’associació de persones amb discapacitat de Pego, L’Atzúbia i les Valls, realitzen tasques diferents i útils. La iniciativa, pionera al municipi, està oberta a tot el món que hi vullga col•laborar. La cita és a les 10 del matí a la part alta del Passeig Cervantes.
Dissabte a les 10 del matí, des del Passeig Cervantes, Obrint Camí posarà en marxa una iniciativa que no és nova, però sí que es pot qualificar de pionera o innovadora al municipi, es tracta d’una jornada d’arreplegada de fem. Raquel Nadal, coordinadora del voluntariat, explica a Ràdio Pego que l’objectiu principal que es pretén amb aquesta iniciativa és “que la gent de Pego vega que els usuaris d’Obrint Camí són capaços de fer coses pel nostre poble”. Això, unit a la percepció que “hi ha moltes deixalles, hem vist que hi ha algunes zones de Pego que estan un poc descuidades i és una manera que ells participen i el poble estiga un poc més net”.
Assegura la coordinadora d’Obrint Camí que “no volem crear polèmica”, però el cert és que la iniciativa hauria de ser un toc d’atenció per a la concessionària del fem i a la regidoria de l’àrea. Raquel traslladava que “som conscients que no ho poden abastir tot” i anava més enllà argumentant que “si hi ha alguna crítica podria ser més cap a la població perquè a voltes som molt inconscients i sense adornar-nos-en tirem la deixa al terra i no pensem en les conseqüències que pot tenir això”.

No veurem als usuaris d’Obrint Camí amb pals amb punxó recollint papers o elements sòlids, però eixa imatge no serà tan distinta. Aniran amb borses i guants que facilita l’ajuntament de Pego.

Obrint Camí, com explica Raquel Nadal, coordinadora del voluntariat, ha obert esta activitat a tot el món que vullga col•laborar. La cita és a les 10h., a la creu del Passeig Cervantes per a desplaçar-se al Passeig Atzaneta (Verdales) fins a l’Avinguda Il•lustrat Joan Sala. La recollida de fem durarà al voltant de 2 hores.
598 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!