Obres Públiques amplia el servei de taxi amb motiu de Carnestoltes i Pinyata de Pego

El servei s’amplia els dies 9, 10, 11, 16, 17 i 18 de febrer per l’important increment de les necessitats de mobilitat que s’espera en al municipi. Els taxis de la Safor, Favara, Oliva, Gandia, Benissa, Calp, Dénia, Gata de Gorgos, Xaló, Xàbia, Orba, Ondara, Parcent, Pedreguer, Els Poblets, Teulada, El Poble Nou de Benitatxell i El Verger, podran prendre servei a Pego i viceversa. Encara que tindran preferència per a prendre servei els titulars d’autoritzacions de taxi vigents a Pego.

TAXILa Conselleria d‘Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori ha ampliat el servei de taxi amb motiu dels carnestoltes de Pego, segons ha publicat el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV).

El director general d’Obres Públiques, Transport i Mobilitat, Carlos Domingo, ha explicat que, durant els pròxims dies 9, 10, 11, 16, 17 i 18 de febrer, dates en què se celebren a Pego Carnestoltes i Pinyata, s’espera un important increment de les necessitats de mobilitat al municipi, degut al gran nombre de visitants que triaran gaudir de les festes de la localitat.

P1300582Domingo ha assenyalat que «per este motiu i per a garantir una oferta de servei de taxi adequada a l’important increment de la demanda d’este servei de transport durant els dies d’estes festes i, com en anys anteriors, des de la Conselleria hem considerat oportú permetre que P1300799els taxis de l’àmbit funcional de l’àrea de prestació conjunta de la Safor, Favara, Oliva, Gandia, Benissa, Calp, Dénia, Gata de Gorgos, Xaló, Xàbia, Orba, Ondara, Parcent, Pedreguer, Els Poblets, Teulada, El Poble Nou de Benitatxell i El Verger, puguen prendre servei en l’àmbit funcional de Pego i viceversa». Encara que, ha afegit, que «tindran preferència per a prendre servei els titulars d’autoritzacions de taxi vigents a Pego».

Així mateix, Carlos Domingo ha indicat que esta mesura s’adopta en el marc de la Llei del Taxi de la Comunitat Valenciana, que establix que «en cas de situacions temporals en què s’espere afluència de persones viatgeres que no puguen ser ateses pels taxis de l’àmbit corresponent, la conselleria podrà autoritzar que operen en el mateix els taxis residenciats en altres àmbits limítrofs o pròxims i a tarifa pròpia de l’àmbit de residència de l’autorització o, si és el cas, a tarifa interurbana».

 

1764 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!