Obert el termini de preinscripció per a l’Escola d’Adults

El Centre de Formació de Persones Adultes A. Pérez Ramos de Pego ha informat que el cur 2021/2022 començarà el 20 de setembre, és per això que ja es pot fer les preinscripcions. Aquest tràmit s’ha de realitzar bé presencial, acudint al registre d’entrada de l’Ajuntament, bé, de manera telemàtica, amb certificat digital, accedint a l’apartat de tràmits de la seu electrònica de l’Ajuntament de Pego.


https://pego.sedelectronica.es


En cas de tindre qualsevol dubte, les persones interessades poden dirigir-se al Departament d’Educació de l’Ajuntament de Pego, de dilluns a divendres, de les 11 a les 14 hores.


Com hem dit, el curs començarà el 20 de setembre i la direcció del centre convocarà a les persones matriculades a una reunió informativa en la setmana anterior, per tal de comunicar els horaris i grups.

L’oferta formativa del Centre Municipal de Formació de Persones Adultes inclou classes per a obtindre el certificat escolar, és a dir, el primer cicle de l’ESO. També s’ofereix el primer nivell de segon cicle d’ESO amb preparació de la prova per a l’obtenció directa del Graduat en Educació Secundària Obligatòria per a majors de 18 anys.


Hi ha formació a més, per a la prova d’obtenció del títol de Batxiller per a majors de 20 anuys i de preparació per a les proves d’accés als Cicles Formatius de Formació Professional.


D’altra banda, hi haurà classes de preparació de proves de certificació de coneixements de valencià, cursos de competències lingüístiques en castellà, valencià i anglés i un curs de preparació per a les proves d’avaluació de les competències clau de nivell 2 de qualificació professional. Enguany, com a novetat, a l’Escola d’Adults s’impartirà un curs de competències digitals de nivell 1.

1225 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!