Obert el període de matriculació de l’Escola Infantil ‘La Trilladora’ i de les escoles d’infantil i primària

Des d’ahir, 4 de maig i fins el divendres, 14 de maig, està obert el període de sol•licitud de matrícula per als alumnes de 0 a 3 anys i per als xiquets i xiquetes d’infantil, primària i primer cicle d’ESO.
Ahir, dimarts 4 de maig, s’obria el període de matriculació per al curs 2010-2011 dels col•legis del municipi i de l’escola infantil ‘La Trilladora’. El període romandrà obert fins el divendres, 14 de maig. Enguany coincideix el període de matriculació dels centres perquè ‘La Trilladora’ ha passat a dependre de la Conselleria d’Educació, com és el cas dels col•legis públics i concertat del municipi.

Pel que respecta als pares i les mares dels xiquets i xiquetes nascuts entre 2008 i 2010 poden passar a sol•licitar la matrícula per a l’Escola Infantil ‘La Trilladora’ de dilluns a divendres de 3 a 5 de la vesprada. En eixe moment els pares i les mares podran visitar les instal•lacions del centre que ha passat a disposar de dos noves unitats, passant d’una cabuda de 41 alumnes a disposar d’espai per a 74 xiquets i xiquetes, distribuïts en 5 aules: una per a alumnes de 0 a 1 anys; dos per alumnes d’1 a 2 anys i dos aules per a alumnes de 2 a 3 anys. Aquesta ampliació ha estat possible gràcies a les inversions del Pla E.

Pel que fa als col•legis públics i concertat de Pego les sol•licituds de matriculació per a infantil, primària i primer cicle d’ESO també es podran realitzar de dilluns a divendres en cada centre docent on es vol matricular als fills o filles. A Ambra Programa d’Ensenyament en Valencià i Programa d’Immersió Progressiva de 9 a 12 del matí. A Carolina Sala PEV de 12 a 13 hores i de 3 a 4 de la vesprada. A Rosalia Bondia PEV de 9 a 10 del matí i de 12 a 13 hores. A Sant Antoni PIP, de 9’30 a 10’30 del matí i de 12 a 13 hores.

Subratllava la regidora d’Educació, Elvira Ciurana, la importància de les tres caselles disponibles per a ordenar la preferència de centre. Explicava que “en quant es fa la sol•licitud […] pot haver casos en què la primera opció no puga ser”. Aseenyalar la preferència de centre agilitza la matriculació en cada centre docent.

Tota la documentació per a la matrícula es pot trobar en la pàgina web de la Conselleria d’Educació, www.edu.gva.es; a l’inici de la pàgina, en l’apartat d’Admissió d’alumnat. Una vegada dins d’aquest apartat, el d’Admissió d’Alumnes, es troben els models oficials de sol•licitud que també es poden obtenir en els centres docents.


675 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!