Nou logotip amb les noves tendències per a l’Associació de Comerciants de Pego

La idea de la nova imatge de l’associació ha de veure amb la inquietud dels establiments que conformen l’associació de comerciants d’actualitzar-se i estar en constant renovació. Una tecla taronja en tres dimensions denota les ganes de transmetre la unió entre el comerç local i les noves tendències. Aprofitant l’avinentesa, a finals d’aquesta setmana iniciaran una nova campanya amb frases significatives per a apropar-se, encara més, als consumidors i consumidores.
Dissabte passat l’Associació de Comerciants de Pego es reunia per a presentar el seu nou logotip. Un logotip que naixia de la inquietud dels comerços associats per “actualitzar-se i anar de la mà de les noves tendències”, alhora que també implicava “una manera de recomposar l’associació i que la gent s’identifique més” creant “un nou logotip que s’arranca des del grup per a unir-nos més”, explicava la presidenta de l’Associació de Comerciants de Pego, Victòria Pastor.

“Una espècie de tecla d’ordinador” serà la nova imatge per a identificar els establiments de Pego que conformen l’Associació de Comerciants, amb l’objectiu de donar a conèixer els usuaris i usuàries que s’innova any rere any i que s’està a l’última en tecnologies, perquè “es veja que anem seguint les línies que van eixint avui en dia”.

I és que des de l’Associació de Comerciats deixen clar que “per estar en un poble no eres simplement un tenda de poble i ja està, sinó que eres un comerç com el que et trobes a València, a Madrid o de qualsevol centre comercial”. “La diferència –recordava Pastor- al estar en un poble els comerciants podem estar en companyia de la gent”, creant-se una relació “de tu a tu més favorable, més directe”.

Ressaltava la presidenta de l’associació que “hem fet un logo que la gent de seguida sabrà quina tenda està associada” i és que la nova imatge no es redueix a la l’enganxin que es pot veure als comerços associats, sinó que s’estén a d’altres productes que faran més visible encara que un establiment forma o no forma part de l’Associació de Comerciants. Aquestos elements són “hi haurà més tipus de llegendes de l’associació que es llegiran, cartells d’horaris s’unificaran, els cartells de rebaixes i anem a crear uns felups per a les tendes per a què la gent ens identifique”, especificava Victòria Pastor.

D’altra banda, explicava Pastor, que aprofitant l’avinentesa van a llençar una campanya per a apropar, encara més si cap, el comerç al poble de Pego. La campanya s’iniciarà a final de setmana. Serà el moment en què es puguen llegir, en els moping, “frases molt significatives més que emotives com ‘estàs en ta casa’, ‘pensem en tu’ o ‘pregunta’ns el que vulgues’ amb la finalitat que “veguen que estem ahí, que els podem ajudar en el que vulguen sense cap tipus de problema”, especificava Pastor.
585 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!