Naix a Pego un banc escolar

Una iniciativa que han dut a terme diverses associacions de Pego i comarca, entre elles la de les Ladies de Monte Pego.
Divendres passat es presentava a Pego, a la Casa de Cultura, una nova iniciativa dirigida als xiquets i les xiquetes que es puguen veure en dificultats econòmiques per accedir a l’educació mitjana o superior, ja que a l’Estat Espanyol l’educació és obligatòria fins els 16 anys. Es tracta d’un banc escolar impulsat, principalment per l’associació de Ladies de Monte Pego i recolzada per la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Pego, l’associació de dones de Els Poblets, i una nova associació de hispans a Pego.

La portaveu de l’associació Ladies de Monte Pego, Lucy Argüellos va qualificar el projecte de “nou i innovador projecte”. Argüellos agraïa l’ajuda i l’atenció de la regidora de Cultura i Educació, la independent Elvira Ciurana, “pel compromís que té amb el poble de Pego i, sobretot, amb els xiquets”. Així mateix, han col•laborat en el projecte l’Associació de dones de Els Poblets.

“L’objectiu d’un banc escolar […] és com un banc d’aliments, però escolar” el que implica que “els xiquets, tot i el seu nivell econòmic no tinguen cap problema, en cap cas, de poder continuar estudiant, de tenir la possibilitat de fer activitats extraescolars sense que això signifique no poder-ho fer pel seu nivell econòmic. I si tenen algun talent que es desenvolupe. També implica que, en un moment donat, puguen anar a la universitat sense haver de dir-los als seus pares que no poden estudiar perquè no tenen diners”, explicava Lucy Argüellos.

766 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!