Música de dolçaina i tabal per a donar pas a la nit de Sant Joan

A les 9 de la nit, enfront de l’ermita de Sant Josep, La Clandestina oferirà el seu Concert de Fira tancant els dimecres clandestins per a donar la benvinguda a la nit més curta de l’any, la de Sant Joan.
Aquesta nit és la nit més curta de l’any, és la nit de Sant Joan, màgica i marinera on les fogueres a l’arena són cada vegada més habituals a les nostres platges. Aquest fet ha provocat que enguany en moltes platges es prohibisquen aquestes fogueres o s’haja de demanar permís previ. Pel que fa a les platges que ens afecten, informar que a Dénia, el regidor de Turisme, Antonio Sentí, va fer un crida ahir a l’ «ús responsable» de la platja per part dels veïns i turistes, ja que es tracta, va dir, d’ «un bé de domini públic» i un bé de tots i totes.

L’edil de la capital comarcal va recordar que per a fer una foguera «primer s’hauria de tindre un permís». Així i tot, si «decideixen fer ús de la platja», Sentí va instar a la responsabilitat dels veïns «per a arreplegar tots els residus» que es produisquen en la Nit de Sant Joan, i va afegir que l’Ajuntament de Dénia «redoblarà esforços quant a la neteja de la platja a fi que al dia següents estiga tot en perfectes condicions».

Pel que fa a la platja de Pego que pertany a Oliva, informar que hi haurà fogueres com tots els anys. De fet, en aquest cas el departament de Cultura ha volgut posar al•licients perquè els veïns gaudisquen de l’espectacle de la música i el foc. Per això, a més de la tradicional revetla, enguany també hi haurà correfocs per a animar la nit.

Quant al dispositiu de seguretat que s’ha establit, el regidor de l’àrea, Vicent Mascarell, va assegurar que 56 policies, voluntaris de Creu Roja i bombers vetlaran pel normal desenvolupament de la festa.

Però abans de tot això, a Pego hi ha Concert de Fira de La Clandestina, que tanca així la seua programació de final de curs i els dimecres clandestins d’aquest mes de juny de 2010. Ho farà a les 21 hores enfront de l’ermita de Sant Josep. Aquest concert enguany adquireix un matís especial perquè forma part d’un d’eixos actes que commemoren els 10 anys de La Clandestina. 10 anys de superació musical i d’innovació que tenien el seu acte estrella el passat 20 de març amb el concert de presentació del primer treball discogràfic de la Colla de Dolçaines i Percussió, ‘Plor Clandestí’, al Teatre Municipal.


627 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!