Minut de silenci a les portes de l’Ajuntament de Pego per un nou cas de violència masclista a Dénia

A les onze del mati s’han concentrat a la porta de l’Ajuntament de Pego membres de l’equip de govern, representants de Dones Cabal, treballadors municipals, veïnes i veïns que han guardat un minut de silenci en memòria de la dona que ha estat degollada a Dénia en la matinada de hui.El succés ha tingut lloc a les cinc i mitja del mati a un habitatge situat a l’Avinguda de València de Dénia. Una dona, de 44 anys i origen rus, ha estat assassinada, presumptament a mans de la seua ex parella, de la mateixa nacionalitat.


Segons les fonts oficials, l’home, de 54 anys d’edat, tenia una ordre d’allunyament de la seua ex parella. Tot i així, ha accedit a la casa per una finestra i l’ha degollada.


Els fets han estat presenciats per la filla de la parella, una xiqueta d’onze anys, qui ha donat la veu d’alarma als serveis d’emergència telefonant al 112. Amb aquesta telefonada, la Policia Nacional ha pogut detindre al presumpte assassí.


Les reaccions de condemna i rebuig des del col·lectiu Dones Cabal i de l’Ajuntament de Pego han estat immediates. En conéixer la notícia, la Regidoria d’Igualtat i Dones Cabal han convocat el minut de silenci que ha tingut lloc a les onze i que ha estat presidit per una pancarta amb el lema «Contra la violència masclista».

895 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!