Milers de pegolins gaudixen de la X Fira de Comerç de Pego

Les hores punta, al migdia i cap a les 19 hores. Els comerciants presents a la Fira se senten satisfets per la resposta de la gent i per veure cares noves entre els visitants.
El fred va acompanyar enguany la X Fira de Comerç de Pego. Va actuar com un alentidor de visites. En esta ocasió la gent que va passar per la Fira va decidir fer-ho en grup, sobretot, a les hores centrals del dia i de la vesprada.
I a última hora, Ràdio Pego encara repescava un nou comerç associat que s’hi afegia a la festa del cap de setmana al mercat municipal i les seues rodalies, Néctar. Fernando i Silvia ens explicaven que consistix en un bar pensat per a les famílies amb fills i filles menuts, un espai per a celebrar esdeveniments diversos.
Enguany es podia respirar com una màgia especial entre els i les comerciants que van eixir a la X Fira de Comerç. Estaven com tocats per la felicitat durant els tres dies que va durar la fira. Mentre al carrer les diferents associacions feien front al fred amb bons menjar, amb xerrades amb gent coneguda i desconeguda sobre el seu quefer diari, entretenint a grans i menuts, a dins les xarxes socials bullien amb fotos i comentaris amb bon humor.


Ràdio Pego, dissabte de vesprada va preguntar a la Presidenta de l’Associació de Comerç i Professionals de Pego, Victòria Pastor, quina havia estat la valoració de la X Fira. Destacava que sol haver cims de gent i ressaltava la visita de gent forastera, el que interessa als estands presents a la X Fira de comerç. També assenyalava que el que és atractiu de la fira per als comerços que participen és la repercussió posterior, aquella que faça acudir nous clients a les botigues interessant-se pel producte que presenten a la Fira i descobrisquen tot el que a les tendes posen al seu abast.

Altres valoracions apunten a un balanç positiu, una sorpresa grata per als novells que han pogut contactar directament amb clients potencials i s’han pogut donar a conèixer, gent animada a provar el que els oferien. Rosa ens comentava que sol acudir a la fira desanimada, però que després se li contagia l’ànim de la resta de companys i companyes i, sobretot, dels visitants i, sempre, acaba ben animada.

695 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!