Més dos centes persones caminen per la vida a Pego

En la seua II edició l’Associació Esperança. Associació contra el Càncer, aconsegueix el seu objectiu d’arribar als pegolins i les pegolines amb una iniciativa que pretén visibilitzar el càncer d’una manera saludable, com és caminar.
Èxit en la II Caminada per la vida organitzada per l’Associació Esperança. Associació contra el càncer de Pego. Aquesta iniciativa pretén recaptar fons per a millorar la qualitat de vida de les persones que pateixen o poden patir càncer. En el 2011, per les dates en que s’ha celebrat, la Caminada per la vida estava enfocada, sobretot, a les dones que pateixen o han patit el càncer de mama, ja que es commemora el proper dimecres, 19 d’octubre el Dia Mundial del Càncer de Mama.

Recordava Xaro Franqueza, membre de la Directiva de l’Associació Esperança, que una de les iniciatives de l’associació ha estat el cobrir la franja d’edat dels 30 als 44 anys, per a fer-se mamografies, ja que el més important en una malaltia com aquesta és la prevenció. I aqueixa franja d’edat no està contemplada per la seguretat social.

L’Associació Esperança va aconseguir una marea verda pels carrers pegolins que simbolitzava l’esperança per la vida de les persones que pateixen càncer i per això mateix reiteraven el seu agraïment a totes les participants. Alhora aprofitaven per avançar que dimecres, 9 de novembre, tenen la primera Assemblea General Ordinària, a les 18h.


490 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!