Marc Giner guanya el VI Obert de Tennis ‘Vila de Pego’

Revalidant el títol front a Juan Such.
Dissabte de vesprada el jugava a la pista nº4 del Club de Tennis de Pego la final del VI Obert de Tennis ‘Vila de Pego’ que, curiosament, enfrontava als mateixos finalistes que l’any passat, Juan Such i Marc Giner, com explicava el president del Club de tennis pegolí, Pascu Vicens.

El nostre col•laborador Rixi Sendra obtenia el testimoni del segon classificat, Juan Such, nº35 de l’ATP nacional que explicava que actualment està jugant competicions nacionals, “un nivell prou més baix que del que està jugant Marc”, el que justificaria no haver pogut vèncer el pegolí.

Sobre el seu rival, Marc Giner, comentava que “si seguix en el camí eixe pot fer-ho molt bé i arribar molt lluny”.

El guanyador del VI Obert Nacional de Tennis ‘Vila de Pego’, finalment va ser el pegolí Marc Giner, a l’imposar-se per 7/5 – 6/2. Des d’ací li donem l’enhorabona. Marc Giner, per tant, torna a ser profeta en la seua terra, aconseguint, dos anys consecutius el títol.

El nostre col•laborador Rixi Sendra també tenia l’oportunitat d’entrevistar-lo. D’entre tot el que va explicar el jove tennista pegolí destaquem que Marc Giner pretén “seguir en esta línia” de partits. A més, desitjava poder tornar a competir l’any que ve en este torneig perquè ha sentit el suport del públic que ha anat a veure’l a tots els partits que ha jugat.

Marc Giner asseverava que “s’agraix tindre els partits sans en amistat sana, sense rancor de cap tipus perquè així es juga amb més alegria”. Alhora també valorava que des de la grada no s’aplaudiren els punts mal jugats, el que demostrava la qualitat del públic pegolí.

715 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!