Majo Siscar Bañuls presentà el divendres el seu llibre «Tremendes» en un Espai Veïnal ple de gom a gom


La periodista Majo Siscar Bañuls presentà el divendres «Tremendes. Lliçons de lluitadores llatinoamericanes» en un Espai Veïnal ple d’amics, familiars, veïns i veïnes de Pego al qui va sorprendre l’obra.

Tal com explicà l’escriptor Tomàs Llopis en la presentació, «Tremendes» és un recull de deu reportatges periodístics en els que l’autora narra històries de dones que s’enfronten a situacions extremes i que, en fer-ho, escapen dels estereotips.

Reportatges en veu de dona, en què els homes tenen cabuda quan són necessaris, segons Majo Siscar, i que han estat escrits al llarg de huit anys, en diferents punts de llatinoamèrica, però, principalment a Mèxic.

Tomàs Llopis recordà cóm va nàixer l’amistat que els uneix, a l’antic institut, en una etapa en la que l’escriptora ja volia ser periodista. També va fer una repassada per la trajectòria professional de Majo Siscar i, finalment, parlà del llibre i de les històries que recull.

A més, Tomàs Llopis recalcà que a través de les deu històries, en el llibre es posa de relleu una cruel realitat que ens envolta.

També va avançar algunes línies dels reportatges, en els quals, digué, el llenguatge és, sense dubte periodístic, basat en fets, dades, testimonis, però, amb un caire literari, principalment, en les descripcions.

Llopis es mostrà molt entusiasmat amb el llibre, que li va despertar diferents emocions durant la lectura i es va endinsar en l’obra, repassant les deu històries de les dones que la periodista retracta… I s’endinsà en alguns dels paràgrafs que més li han impactat.

Per la seua banda, Majo Siscar va afirmar que el llibre remarca coses molt dures però alberga molta esperança. I va profunditzar en les històries, anècdotes i personatges dels qui parla en els reportatges de «Tremendes».

El llibre està a la venda ja en les llibreries de Pego.

2086 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!