Luisa Pastor assumix la presidència del Consorci del Pla Zonal de Residus de la Zona XV

Comprén les dos Marines i el municipi d’El Campello. Pego està representant en el consorci de fem pel regidor de Residus de l’Ajuntament, José Pascual Garcia. El seu suplent és Andreu Dominguis, exregidor d’aquesta àrea.
La Diputació d’Alacant va celebrar dimecres, 23 de novembre de matí, la sessió constitutiva de la Junta de Govern del Consorci del Pla Zonal de Residus de la Zona XV. La presidenta de la Diputació d’Alacant, Luisa Pastor, ha sigut triada per unanimitat presidenta d’aquest consorci, que es va constituir l’any 2002 i comprén les comarques de la Marina Alta i la Marina Baixa, a més del municipi d’El Campello.

En aquesta darrera localitat es troba ubicada la planta de valorarització i eliminació, que gestiona FCC, amb una capacitat nominal de tractament de 195.000 tones a l’any. A més, es compta amb les estacions de transferència de Dénia i Benidorm gestionades per VAERSA.

La nova Junta de Govern del Consorci de la Zona XV està integrada per dos representants de la institució provincial, altres tants de la Generalitat Valenciana i un representant de cada un dels ajuntaments consorciats. En el cas de Pego, el representant titular és l’actual regidor de Residus José Pascual Garcia. El seu suplent és Andreu Dominguis, exregidor de l’àrea.

El diputat de Medi Ambient Miguel Zaragoza explicava el paper de la Diputació en aquest Consorci. “La Diputació participa com a coordinadora dels consorcis per a intentar que la gestió dels residus siga el més adequada, eficient, pròxima i econòmica possible complint sempre la normativa legal en esta matèria”.
728 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!