L’oficina de turisme de Pego i les Valls renova la Q de Qualitat

Obtenint una nota superior als anys anteriors. La Conselleria de Turisme ha donat una subvenció a l’ajuntament de Pego per a la renovació de la certificació del sistema de gestió de la qualitat segons la norma 187003 d’oficines de turisme. Esta aposta per la qualitat “demostra les ganes de l’ajuntament de seguir estant ahí per a aproximar-nos, el més possible, a la gent que vinga a preguntar-nos les coses”, asseverava la regidora de Turisme.
L’any 2009 l’oficina de turisme es va adherir a l’ICTE, Institut per a la Qualitat Turística Espanyola, i va obtindre la Q de Qualitat turística després de passar l’auditoria de certificació. Els dos anys següents 2010 i 2011 va passar l’auditoria de seguiment amb bona nota.

Ara, en 2012, la Tourist Info Pego i les Valls ha renovat la Q, a l’haver superat l’auditoria de renovació per a demostrar l’excel·lència del servei d’atenció al turista. A més, la puntuació obtinguda ha anat augmentant cada any, des dels 7,18 de l’any 2009 als 7,88 punts d’enguany.
Apuntava la tècnica de Turisme, Mari Nieves Mayor que a la primera edició “no teníem assumida les tasques a fer […] i conforme anem avançant cada any, hem millorat en el procés i ens hem superat en la nota, el que vol dir que podem continuar donant una informació de qualitat”.

Una feina ben feta que rep la seua compensació i que plena de satisfacció les dos persones que hi treballen a la Tourist Info de Pego i Les Valls.
La regidora de Turisme de l’Ajuntament de Pego, Pepa Sendra, destacava que l’obtenció de la Q de qualitat “cada vegada és més difícil perquè ens demanen més exigències a l’hora d’estar a l’altura en qualitat, tant dels productes que podem oferir als turistes que s’apropen com del tema administratiu”. No obstant això, ressaltava la titular de Turisme que “una vegada més, amb l’esforç dels recursos humans de l’oficina de turisme hem aconseguit renovar la Q de qualitat”.

Esta aposta per la qualitat també “demostra les ganes de l’ajuntament de Pego de seguir estant ahí, per a aproximar-nos el més possible, a la gent que vinga a preguntar-nos les coses”. Així mateix subratllava Pepa Sendra que esta distinció aporta “diferenciació amb la resta d’oficines de Turisme”.
El passat 19 de setembre l’auditora va valorar la faena que fan la tècnica de turisme i l’informadora turística durant tot l’any per a controlar que es garantisquen els màxims estàndards de qualitat en direcció, acollida i atenció al visitant, aprovisionament de material i marketing, així com infraestructures i manteniment de les instal·lacions.

La Conselleria de Turisme ha donat una subvenció a l’ajuntament de Pego per a la renovació de la certificació del sistema de gestió de la qualitat segons la norma 187003 d’oficines de turisme. La intensitat de l’ajuda és el 70% de les despeses efectuades durant el procés de renovació, és a dir, l’auditoria i el dret d’ús del certificat.
689 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!