L’oficina de Turisme de Pego i Les Valls promocionarà allotjaments i restaurants pegolins a Fitur

Ho farà a través d’un sorteig en què quatre parelles madrilenyes o dels voltants, podran gaudir d’un cap de setmana, en qualsevol època de l’any, en un allotjament turístic de Pego i Les Valls. En eixa estada també podran descobrir els sabors més típics i atractius de la cuina pegolina.
La Mancomunitat de Turisme de Pego i Les Valls torna, en el 2010, a Fitur, a la Fira Internacional de Turisme que se celebra a Madrid del 20 al 24 de gener, avançant-se així al seu calendari habitual. Una cita que s’ha tornat imprescindible dins l’agenda de l’Oficina de Turisme de Pego i Les Valls, ja que són els visitants de la Comunitat de Madrid els segons en el rànquing de desplaçament a la nostra zona per conèixer-la en un ambient distès i d’oci, com apuntava la tècnica de turisme, Mari Nieves Mayor. Durant aquests 5 dies l’estant de l’Oficina de Turisme de Pego i Les Valls promocionarà “tots els atractius que tenim […] en quant a monuments, a la marjal, a senderisme, a gastronomia i tot el que hi ha”, puntualitzava Mayor.

La novetat per a enguany és la promoció, a través d’un sorteig, de l’allotjament turístic i la gastronomia de Pego i Les Valls. El cert és que l’any passat ja es va sortejar una estança en una de les cases rurals de la zona; enguany però, l’oferta s’ha millorat i ampliat, ja que no serà una parella la beneficiada, sinó quatre. 8 persones podran vindre a Pego i Les Valls en qualsevol moment de l’any a gaudir d’una estada en quatre allotjaments turístics i una menjada en quatre restaurants pegolins; com ho definia la tècnica de turisme, “hi ha quatre pacs” que se sortejaran el darrer dia de fira.

Aquesta oferta promocional de quatre pacs s’ha pogut dur a terme després de la reunió que es va celebrar el passat 18 de novembre entre turisme i els empresaris de Pego i Les Valls per tal de donar un nou impuls al sector turístic de la mancomunitat a través, sobretot, de la col•laboració i la promoció conjunta, a més de la coordinació entre tots ells, ja que l’objectiu comú és intentar atraure el major nombre de gent fins a Pego.

Aquesta iniciativa entra dins d’un ampli calendari d’activitats que s’ha programat, des de l’Oficina de Turisme, per a aquest 2010. Un calendari que intenta consolidar la diversificació d’activitats per tal de donar a conèixer els pobles de la Mancomunitat de Pego i Les Valls d’una manera amena, divertida i sempre interessant. Amb aquest objectiu, s’ha contactat amb AESTAS, una empresa de turisme actiu, “per a fer activitats durant tot l’any de visites a la marjal, de senderisme familiar, diverses rutes com la dels moriscos i la dels cirerers en flor, cicloturisme i rutes nocturnes a la marjal, observació astronòmica o rutes teatralitzades per Alcalà i pel centre històric de Pego, entre d’altres”, detallava Mari Nieves Mayor.

De moment, però, el primordial és Fitur, una cita a la que acudirà la regidora de turisme de Pego, Pepa Sendra, per tal de continuar “fent la promoció que siga convenient per a contactar professionalment amb touroperadors o altres municipis o revistes especialitzades en turisme”, explicava Mayor, qui atendrà l’estant de Pego i Les Valls.
689 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!