Llorenç Seguí Miralles, nou president de l’Agrupació musical de Pego

Ahir per la nit es va celebrar assemblea general de l’Agrupació Musical i, entre els punts de l’ordre del dia s’hi trobava l’elecció d’una nova Junta Directa. No hi va haver sobresalts en la mateixa, atenent que només hi havia presentada una candidatura, l’encapçalada per Llorenç Seguí Miralles. A este músic jove, però veterà, ja fa 16 anys que és músic, no li ve de nou la feina de la Junta perquè fa 12 anys que hi és membre, alternant fins ara els càrrecs de vicepresident i el de vocal. No obstant això, ara s’estrena com a màxima representació de l’Agrupació Musical de Pego amb tota la responsabilitat que això comporta. Pel que fa a la resta de membres que conformen la nova Junta Directiva, barreja l’experiència i la renovació.

Ahir dijous per la nit, se celebrava assemblea general a l’Agrupació Musical de Pego. Entre els punts de l’ordre del dia, hi havia l’elecció d’una nova Junta Directiva. L’elecció va estar senzilla, ja que es presentava una única candidatura, l’encapçalada per Llorenç Seguí Miralles, que ha esdevingut el nou President de l’Agrupació Musical de Pego.

CapturaLlorenç Seguí Miralles, tot i la seua joventut fa 16 anys que és músic i, des de ben prompte no li va importar formar part de la Junta Directiva, potser arrossegat per la influència de son pare, que durant molts anys hi va presidir l’Agrupació Musical de Pego. Siga com siga, 12 dels 16 anys com a músic, Llorenç Seguí Miralles ha format part de la Junta Directiva de l’Agrupació Musical de Pego, d’una manera o d’una altra. Els primers anys hi era vocal, en els últims ha estat vicepresident, per tant, no li ve de nou el que implica exercir com a president, tot i que no hi haja ocupat mai el càrrec en si.

Les línies de treball que proposades per la candidatura encapçalada per Llorenç Seguí passen per «continuar amb el treball que hem dut a terme durant els últims 4 anys, millorant el nivell de la banda, fet que es va veure reflectit el passat 26 de febrer en el segon premi del certamen provincial». També contempla «millorar infraestructures» i, assegura el flamant president de l’Agrupació Musical de Pego que en un futur no massa llunyà s’hi presentaran «nous projectes» que actualment s’estan madurant.

Pel que fa a la resta de membres que conformen la nova Junta Directiva, una part important de la mateixa es renova. Així, entren de nou Carmen Bondia, Maria José Company, Vicente Quinto i Manel Sendra. Continuen al si de la Junta Directiva: Anna Miralles, Eduardo Cabrera, Fernando Siscar, José Maria Seresola, Ana Salort i Maria Vidal.

La junta que estarà al capdavant de la societat els pròxims quatre anys és:

 • LLORENÇ SEGUI MIRALLES

 • CARMEN BONDIA TAMARIT

 • ANNA MIRALLES GUITART

 • Mª JOSE COMPANY ROMÀ

 • VICENTE QUINTO MENGUAL

 • EDUARDO CABRERA TAMARIT

 • MANEL SENDRA VILANOVA

 • FERNANDO SISCAR CABRERA

 • JOSE MARIA SERESOLA SISCAR

 • ANA SALORT GUERRERO

 • MARIA VIDAL MIRALLES


14908388_650114011829110_2558653143646227390_nD’altra banda, l’Agrupació Musical de Pego informa que, durant els mesos de maig i juny, les persones interessades a educar-se musicalment, poden passar per l’escola de música, situada al carrer Ràfol d’Almúnia, per a informar-se. Ho poden de dimarts a dijous de 17 a 20h. Allí es poden recollir els impresos necessaris per fer la matrícula. L’Escola oferta per al curs que ve totes les especialitats d’instruments de vent així com piano, guitarra, escola d’adults, entre d’altres.

 

2691 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!