Les xiques del CB Nou Amics Pego ho han aconseguit: 10 de 10!

Han aconseguit ser campiones de lliga del grup D Preferent guanyant tots els partits. L’última victòria l’aconseguien dissabte passat a casa davant el CB Ontinyent. Amb tota l’energia que això comporta, ara miren el partit de quarts de final que tenen per davant.

17861977_1812595032397167_2645701106596497573_nDissabte passat, les grades del pavelló municipal ‘Ausiàs March’ es van omplir de gom a gom per veure el joc de les xiques del CB Nou Amics Pego, un club pegolí de recent creació que ha començat ben fort la seua aventura. El Club de bàsquet és nou però no les seues jugadores, que porten molts partits jugats i, amb molts bons resultats. Elles són sèniors i, cansades d’anar d’ací cap allà, van decidir fundar un nou equip i un nou club que, de moment, no ha pogut començar millor, atenent els resultats. Bona mostra és com han finalitzat esta lliga.

Dissabte passat a les 17,30h., s’enfrontaven al CB Ontinyent i van complir les seues expectatives, emportant-se la victòria i aconseguint acabar, invictes, sense perdre ni un sol partit, campiones de lliga del grup D Preferent. 10 de 10! Asseguren que ha estat un «plaer rematar-ho a casa i acompanyades per molts dels nostres seguidors i seguidores! Quin goig veure les grades del pavelló així! Milers de gràcies per estar sempre donant-nos el vostre suport, família, amics!»

Ara l’objectiu són els quarts de finals.

1710 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!