Les tres escoles públiques de Pego i les AMPA unides per l’Escola de Famílies

Fins ara distintes xerrades i tallers es feien en els tres centres educatius per separat. Este curs els CEIP i les AMPA de Carolina Sala, Ambra i Rosalia Bondia han decidit unir esforços perquè la finalitat i els temes d’interès són compartits. Així, actualment les xerrades i els tallers que hi ha programats fins el 13 de març són itinerants i cada vegada es fan en una escola diferent. Hui, a les 7 de la vesprada tenen una nova cita al col·legi Carolina Sala on es parlarà d’Alimentació i hàbits de vida saludable en la infància, a càrrec d’Alícia Berghezan Suárez, pediatra digestòloga.

Les tres escoles públiques i les seues AMPA s’han unit este curs en l’organització de l’Escola de Famílies, una iniciativa que anteriorment feia cada col·legi per la seua banda. No obstant això, els CEIP i les AMPA de Carolina Sala, Ambra i Rosalia Bondia van creure convenient i interessant unir esforços en les distintes xarrades i tallers que organitzaven al llarg de l’any perquè, al cap i a la fi, la finalitat i els interessos són els mateixos, aprendre sobre temes que poden beneficiar les famílies en particular i la comunitat educativa en general.

Esta escola de famílies té, per tant, les portes obertes a tota la comunitat educativa i es considera essencial que pares i mares hi participen perquè és «fonamental que tots els membres de la comunitat ens involucrem en els processos d’aprenentatge». I és que tots i totes «influïm directament o indirecta en l’aprenentatge i desenvolupament personal dels estudiants i els factors claus per a la transformació social i educativa són les interaccions i la participació de la comunitat», afirmen des de l’organització de l’Escola de Famílies.

L’Escola de Famílies va començar el passat 8 de febrer i s’allargarà fins el 13 de març. Les xerrades i tallers són itinerants i esta vesprada, a les 19 hores, al col·legi Carolina Sala els pares i les mares tenen la següent cita. En esta ocasió amb la pediatra digestòloga Alícia Berghezan Suárez que parlarà sobre ‘Alimentació i hàbits de vida saludable en la infància’.

Programació de l’Escola de Famílies:


 

2076 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!