Les proves d’accés a la Universitat a un tir de pedra


Un any més, l’alumnat del darrer curs de Batxillerat, quan arriben a aquestes dates s’enfronten a l’estudi intens i concentrat de totes aquelles matèries que han après durant el curs. Enguany les proves d’accés a la universitat es realitzaran els dies 13, 14 i 15 de juny a l´Institut antic Historiador Chabàs de Dénia.

Les classes es van acabar per als 48 alumnes de 2n de Batxillerat el dia 24 de maig per tal de donar-los un període d’unes dos setmanes i mitja de repàs intens. A casa i amb classes de recolzament a l´Institut de les assignatures més dificultoses. Són unes setmanes d’estrès per a ells i elles ja que s’enfronten a tres dies on s’hauran d’examinar de 12 assignatures, distribuïdes entre matí i vesprada.

El primer dia d’exàmens, el dia 13 de juny, l’alumnat haurà d’estar present a les 8.45h per a presenciar l’acte de “Recepció i de comprovació de dades”. Aquest formalisme és essencial perquè allí es passarà llista i es distribuirà els alumnes per classes, per tant, tot i que els exàmens comencen a les 9.30, tothom haurà d’estar a les 8.45hores a l´Institut Historiador Chabàs perquè no hi haja problemes.

Una altra qüestió de vital importància per als participants a les proves és portar amb ells el DNI. els tres dies de proves, perquè el president de les proves pot, en qualsevol moment demanar-lo i la persona que no porte la seua identificació pot arribar a quedar-se sense realitzar la prova.

Les resolucions de les proves es faran públiques el 22 o 23 de juny, el període de sol•licitud de reclamacions i revisions serà del 26 al 28 de juny. D’altra banda, per a aquell alumnat que realitze la selectivitat a setembre, tindran les proves d’accés a la Universitat els dies 12, 13 i 14 de setembre.

Una vegada sàpiguen les notes de la selectivitat i es facen les mitges corresponents els i les alumnes de 2n de Batxillerat es trobaran davant un ampli ventall de possibilitats d’estudi universitari. Molts ja saben el que volen seguir estudiant, però arribat a aquest moment, hi ha una altra gran part dels joves que es troben amb el dubte a les seues mans.

570 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!