Les obres del col·legi Rosalia Bondia seran realitzades en l’any 2020

Aquest matí ha tingut lloc l’última sessió ordinària del ple de la corporació municipal de la legislatura 2015-2019. Sessió del mes de juny en que s’ha aprovat que l’Ajuntament de Pego assumirà competències en matèria d’infraestructures educatives per tal de dur avant el projecte de reformes del centre d’educació Infantil i Primària Rosalia Bondia.

Un tràmit previst en el pla d’actuació, segons ha explicat el regidor d’Educació, José Merí.

Tal com ha indicat l’edil, les obres seran executades en l’any 2020 una vegada que el ple de la corporació ha aprovat aquest punt per unanimitat. 

Concretament, els treballs consistiran la creació d’un gimnàs, la substitució d’una coberta que conté amiant, la reforma de l’aulari d’Educació Infantil i la substitució de portes i finestres en l’interior i l’exterior de l’edifici principal.

Tots els grups municipals han estat també d’acord en el punt quart, en què s’ha aprovat el model de declaració de bens i activitats i possible incompatibilitat. Model que s’ha remés des de la Conselleria de Transparència i respon a les exigències de la llei actual, com ha indicat l’alcalde en funcions, Enrique Moll.

Aquest model l’hauran de presentar tots els regidors i regidores els que deixaran de formar part de l’actual corporació, i els que entraran en la nova legislatura, a partir del 15 de juny.

En l’apartat de precs i preguntes, per part del Partit Popular el regidor Javier Gascó ha traslladat dues queixes veïnals. Una al respecte d’una farola avariada que fa massa soroll, i l’altra per a saber si l’Ajuntament de Pego pot fer alguna cosa per a evitar els problemes que hi ha amb el servei de l’ITV d’Ondara, en què és complicat aconseguir una cita i les cues i retards són habituals a diari.

Sobre la primera qüestió, des d’Obres i Serveis s’ha pres nota per a solucionar-ho, i al respecte de l’ITV ha intervingut Enrique Moll.

1217 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!