Les festes patronals entren en la recta final

Per Anaïs Ferrer
La confraria del Santíssim Ecce-Homo segueix amb els actes de celebració del 260 aniversari. Ahir, a les huit de la vesprada, tenia lloc el concert de la Banda de cornetes i tambors davant la capella del patró. La Banda va oferir als presents un concert variat, ja que comptaven amb la participació de la Banda la vera cruz d’Oliva.

La Banda de cornetes i tambors del Santíssim Ecce-Homo celebra per dècima vegada aquest concert en honor al patró de la vila, va explicar el president de la Confraria del Santíssim Ecce-Homo de Pego, Carlos Company.

El concert, que va durar, aproximadament, una hora, comptava amb deu cançons repartides entre una banda i l’altra, segons va explicar el president de la Banda. Algunes de les cançons que van gaudir els més de 250 assistents per part de la Banda de cornetes i tambors de l’Ecce-Homo, es basava en el repertori tradicional, que va sonar així.

Al mateix temps, se celebrava al passeig Cervantes el concert del cantautor valencià Jonatan Penalba. El jove, davant un públic nombrós, va presentar algunes de les seves cançons del seu primer disc De soca-rel. Aquest es un xicotet tast del que van poder gaudir els presents.

Com hem pogut escoltar, una barreja d’instruments tradicionals amb aires renovats.

Cal recordar que les festes de Pego continuen aquesta vesprada amb partides de pilota al carrer Pere Sala de cinc a set i mitja de la vesprada. Tot seguit, a les huit i quart, La Clandestina oferirà un concert a la placeta de Sant Josep.

A mitjanit, es durà a terme l’Aurora pels carrers del poble en honor al patró amb eixida desde la capella. I, a les dotze i mitja, començarà la revetlla a càrrec de l’Orquesta CRASH al Pla de la Font.

Demà, 3 de juliol, dia del Santíssim Ecce-Homo, Patró de Pego. Es celebrarà a les dotze del migdia la solemne missa, i, en acabar, a la una, tindrà lloc la mascletà aèria a la plaça de l’Ajuntament.

Per la vesprada, a les set, es farà el repartiment de la murta, i a les nou de la nit la solemne processó. Finalitzarà amb un espectacle de llum, imatge, so i foc a la plaça de l’Ajuntament.

 

1359 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!