Les cremes agrícoles quedaran prohibides de l’1 de juny al 16 d’octubre

La direcció general de Prevenció d’Incendis Forestal, depenent de la Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural va publicar ahir al Diari Oficial de la Generalitat Valenciana la resolució que amplia el període habitual de cremes agrícoles i que normal està comprés entre l’1 de juliol i el 30 de setembre. L’ampliació comporta que des de l’1 de juny i fins el 16 d’octubre, ambdós dies inclosos.

AGRIC_El_Consell_aconseja_precaucion_FOTO-800x600-1El Diari Oficial de la Generalitat Valenciana publicava ahir la resolució de la direcció general de Prevenció d’Incendis Forestal, depenent de la Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient, Canvi Climàtic i Desenvolupament Rural, sobre l’ampliació del període de prohibició de cremes agrícoles.  

El període habitual en què no es pot cremar està establert entre l’1 de juliol i el 30 de setembre. Amb la publicació d’ahir d’esta nova resolució, la direcció general de Prevenció d’Incendis Forestals amplia eixe període que queda establert entre l’1 de juny i el 16 d’octubre, ambdós dies inclosos. 

C_8li2cVYAEB1dAAixí les coses, entre l’1 de juny i el 16 d’octubre, ambdós dies inclosos, queda prohibit en terrenys forestals, en contigus o amb una proximitat menor de 500 metres d’estos, la crema de marges de cultiu o de restes agrícoles o forestals, així com la crema de canyars, canyissars o matolls.

La resolució també indica que deixa en suspens entre l’1 de juny i el 16 d’octubre, ambdós inclosos, totes les accions o activitats recollides en els plans locals de cremes o en autoritzacions nominatives que contradiguen el que establix dita resolució.

 

3109 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!