Les activitats del 8 de Març continuaran dimecres, amb una caminada reivindicativa

Les activitats organitzades pel col·lectiu Dones Cabal i la regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament de Pego al voltant del 8 de Març, s’iniciaren divendres amb la penjada de davantals i la representació de l’obra «Encadenar paraules» al teatre municipal. Amb aquesta obra, César Monsonís i Carolina Ferrer, de Farfullit Teatre, aconseguiren alçar el nombrós públic dels seients.

La programació del Dia Internacional de la Dona treballadora, continuarà aquesta setmana perquè dimecres, dia 6, es durà a terme una caminada feminista pel poble, convocada a les set de la vesprada, amb eixida des del pla de la font. La marxa arribarà a la plaça Maria Cambrils on es farà una penjada de cartells reivindicatius.

Divendres passat tres membres de Dones Cabal ens visitaren per explicar-nos en què consistiran aquestes activitats. Rosa Siscar ens contava cóm serà la caminada:

La següent activitat de la setmana serà una xerrada que el dijous, dia 7, oferirà Davina Cambrils a l’Espai Veinal, a les huit de la vesprada, per parlar de «Monstres dona i dones monstre». I divendres, ja 8 de març, a les 12 es farà una concentració a l aplaça de l’Ajuntament i es llegirà un manifest.

A les tres i mitja de la vesprada eixirà de Pego l’autobús de Dones Cabal que anirà a la manifestació de València.

Per últim, dissabte, dia 9, a les dotze del migdia, tindrà lloc l’acte de lliurament del Premi Jo Dona, a Carmen Alemany Bay, a la Casa de Cultura. Tal com ens contà la presidenta de Dones Cabal, Tere Ferrando, el divendres.

1768 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!