L’atleta pegolí de Dorsal 19, Carlos Siscar Bay, entre els 10 únics participants de la San Silvestrada 2014

Ha estat elegit pel jurat per a participar durant el 31 de desembre a tres curses de 10 quilòmetres per Madrid: 10:00hs: Las Rozas, 12:00hs: Alcobendas, 17:30hs: Vallecas.

L’atleta pegolí de Dorsal 19, Carlos Siscar Bay, fa temps que es va posar com a repte ser un dels 10 participants en la segona edició de la San Silvestrada que organitza Kia. Ho va fer convidant, a través de facebook, a les seues amistats perquè el votaren i estar entre eixos corredors privilegiats.
Carlos no ha estat dels més votats, ha quedat en 13é lloc amb 345 vots. Una bona posició tenint en compte que hi havia 1.100 participants en el concurs. Este matí ens ha donat la notícia, a través de facebook. Entre els 5 corredors que elegia el jurat esta ell. Així que el proper 31 de desembre el pegolí estarà a Madrid preparat per a córrer tres carreres: a les 10h, la de Las Rozas, a les 12h, la d’Alcobendas i a les 17:30h., la de Vallecas.
Abans, durant i després, les 10 persones seleccionades per Kia tenen com a premi un gran ventall d’avantatges:

– Kia sufraga les despeses derivades de la seua participació en les tres carreres.
– Assessorament previ i durant les carreres d’un atleta professional.
– 3 camisetes tècniques per a córrer les tres carreres.
– Trasllat d’una carrera a una altra.
– Càtering i avituallament líquid i sòlid durant tota la jornada per a hidratar-se i nodrir-se bé abans i després de cada carrera.
– Equip de fisioteràpia i massatgistes exclusiu per als corredors.
– Pla d’entrenament específic per a la prova, amb seguiment personalitzat i testing abans de la carrera.

Com en tots els esports, i en la vida en general, Kia està compromesa amb el joc net. Per això, la marca de cotxes usarà tots els seus recursos per a evitar el frau i les trampes en este concurs, verificant tots els vots dels participants. Tots aquells que infringisquen les bases legals seran desqualificats.

Carlos Siscar Bay donava este matí les gràcies a tots i a totes les persones, amics i amigues, familiar, atletes populars, etc., que l’han votat durant estos dies. Així mateix s’acomiadava confiant en «poder córrer i acabar alegrement».
1054 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!