L’Associació de Comerciants i Professionals de Pego posa a disposició de les famílies la ludoteca de Pasqua

Un servei que és el tercer any consecutiu que es posa en marxa per l’èxit d’acollida que té entre els pares i mares que continuen treballant en estos dies de vacances escolars. Enguany la novetat és que hi ha dos grups d’edat i doble sessió, de matí de 10:30 a 13:00h., i de vesprada de 16:30 a 19:00h.
L’Associació de Comerciants i Professional de Pego ha reeditat la tercera ludoteca de Pasqua. Un servei que oferix des d’ahir dimarts i que durarà fins divendres, 13 d’abril per tal de facilitar la conciliació laboral i familiar a tots eixos pares i mares que continuen treballant durant el període de vacances de Pasqua dels seus fills i filles, com explicava la presidenta de l’associació, Victòria Pastor.

També explica Pastor les novetats que enguany han introduït al servei. Dos grups d’edat de 5 a 12 anys, que es concentren al Mercat Municipal i d’1 a 4 anys, que tenen el servei a Greixets. L’altra novetat l’ampliació de l’horari, agafant tant el matí, de 10:30 a 13h., com la vesprada, de 16:30 a 19h. L’excepció en l’horari la trobem demà dijous, dia de mercat. L’afluència massiva de gent durant el matí al recinte del mercat municipal ha fet ser prudents a l’organització i suspendre, només pel matí, la ludoteca; que dijous tornarà de vesprada.

Una altra de les novetats és que l’estada a la ludoteca contempla un cost mínim per a poder mantenir el servei. L’estada a la ludoteca és de 5 euros. Amb tiquet de l’Associació de Comerciants i Professionals de Pego l’estada és de 2 euros.

Comentava Victòria Pastor que actualment hi ha al voltant d’una quinzena de xiquets i xiquetes, però està segura que a mesura que passen el dia el nombre augmentarà. També ressaltava la presidenta de l’Associació de Comerciants i Professionals de Pego el fet que la partició per edats afavorix que els més majors pugen realitzar més activitats i més variades.

Victòria Pastor donava les gràcies a la gent que participa en les activitats que organitza l’Associació de Comerciants i Professionals de Pego pel seu suport.
546 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!