L’artista faller Dani Bertó ha rebut un premi a l’Enginy i Gràcia de la JCF

Dani Bertó ha rebut un premi a l’Enginy i Gràcia de la Junta Central Fallera de València per la falla infantil que va fer per a la comissió Guardacostas-Músico Jarque de València.


El monument, titulat «Valencians pel món», a més de guanyar el primer premi en l’Enginy i Gràcia, va quedar tercer dins de la categoria catorze en que competeix a València. Ens ho ha explicat Dani Bertó aquest mati.

Dani Bertó va assistir el dimarts a la Gala Artistes Fallers, que va tindre lloc a l’Ajuntament de València i en què es va fer el lliurament dels primers premis dels monuments i els premis d’enginy i gràcia de les Falles del 2019.

Segons ha contat, enguany ha fet a València només la falla infantil de la comissió Guardacostas, que ha confiat en ell per segon any consecutiu. A més, en el 2019 ha fet falles de diferents comissions d’Alzira, Algemesí i Carcaixent. A Alzira va aconseguir un altre premi amb la comissió de Sant Joan.

Bertó s’ha mostrat molt satisfet amb el premi de València perquè recompensa pels 12 anys de dedicació que porta treballant com a artista faller. Recorda que va començar en aquest món arran d’un taller de Creama Pego, d’un any de duració, en què va descobrir la seua passió.

 

1246 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!