L’antic institut passa a ser patrimoni municipal

Des de la Conselleria d’Hisenda i Model Econòmic s’ha instat l’Ajuntament a què comunique la seua conformitat amb la mutació demanial externa del que va ser institut de Pego, el que ha estat aprovat per unanimitat.
El passat 11 de febrer de 2016 la Conselleria d’Hisenda i Model Econòmic va resoldre favorablement la mutació demanial de la parcel·la on s’ubica el que va ser institut de Pego a l’Ajuntament. Hui, es pujava a ple l’acceptació de l’antic institut Enric Valor com a bé de l’Ajuntament de Pego. A partir del moment en què la notificació arribe a la Direcció General del Sector Públic, Model Econòmic i Patrimoni «l’institut comptarà com a patrimoni municipal», explicava Rosa Maria Ferrer a compte de Laura Castellà, absent al ple ordinari de juliol perquè havia d’assistir a una reunió sobre residus a El Campello.

Des de Compromís per Pego avançaven el seu vot favorable, però preguntaven perquè esta qüestió es vota hui i no es va votar al ple de març o en febrer si es va rebre aleshores des de Conselleria la acceptació de la mutació demanial.

L’alcalde Enrique Moll aclaria que «en el moment en què ens comunicaren que ens cedien el centre no ens van demanar que ho acceptarem o que enviàrem un comunicat acceptant-ho. No obstant, ara, al passar el temps i nosaltres no dir res, ens ho han requerit i ha sigut quan ho hem pujat a ple».

L’acceptació de la cessió es produïa per unanimitat. Així, una vegada siga comunicada la decisió de la corporació municipal a la Direcció General del Sector Públic, Model Econòmic i Patrimoni, l’antic institut de Pego passarà a ser patrimoni municipal.
798 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!