L’alcalde i la regidora de Sanitat es reunixen amb la Direcció de l’àrea de Salut de Dénia

Per a conèixer si són certes les informacions que hi ha al voltant de les intencions de Marina Salut d’amortitzar una plaça de metge de capçalera al Centre de Salut de Pego.
El dia en que coneixem que la Conselleria de Sanitat ha fixat en 660 euros per habitant la quantitat a abonar a les empreses concessionàries de la sanitat pública, com Marina Salut, el que implica un increment de 20 euros més per habitant, en este cas, amb diferència de les pensions, una actualització en funció de la variació de l’IPC; l’alcalde de Pego, Carmelo Ortolà i la regidora de Sanitat, Elvira Ciurana, s’han reunit amb els representants de la Direcció l’àrea de Salut de Dénia per a abordar la futura situació del Centre de Salut de Pego al respecte de la seua plantilla mèdica.

Recordem que en el passat plenari ordinari, que va tenir el 2 de maig, la portaveu del Bloc-Compromís, Conxa del Rusta es va interessar per saber si eren certs les informacions que li havien arribat sobre l’amortització d’una plaça de metge de capçalera al Centre de Salut de Pego.

En aquell moment, l’alcalde i exregidor de Sanitat, va afirmar que li havien arribat les mateixes notícies i que tenia previst reunir-se amb el nou coordinador del Centre de Salut perquè “m’explique i em diga exactament que és el que està passant a eixe respecte perquè, efectivament, hi ha rumors que es vol amortitzar una de les places per allò d’estalviar”. Eixe dia ha arribat. Hui Carmelo Ortolà i Elvira Ciurana es reunixen amb la Direcció de l’àrea de Salut de Dénia per saber fins a quin punt és certa l’amortització i si ho és, saber els detalls de com va a dur-se a terme.

Una vegada amb tots els detalls de les intencions de la Direcció de l’àrea de Salut de Dénia que gestiona Marina Salut, ja avançava durant la seua intervenció al plenari, Ortolà, “a partir d’ahí, este ajuntament, en defensa dels interessos de la sanitat d’este poble, haurà de prendre mesures”.

Divendres que ve, intentarem donar compte del resultat d’eixa reunió.
734 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!