L’Ajuntament renovarà l’ascensor de la Residència d’Ancians amb fons europeus

El secretari autonòmic de Promoció Institucional i Cohesió Territorial, Alfred Boix, i el director general d’Administració Local, Toni Such han visitat Pego quest matí per tal de conéixer de primera mà l’evolució dels projectes finançat amb Fons Feder a través de Presidència de la Generalitat.

El secretari autonòmic, Alfred Boix, ha explicat el per què d’aquesta visita.

Boix i Such han estat rebuts per l’alcalde, Enrique Moll i la regidora d’Urbanisme, Laura Castellà i altres membres de l’equip de govern. En la reunió s’ha parlat de l’ascensor nou de l’edifici de l’Ajuntament, infraestructura finançada amb aquestos fons europeus que gestiona Presidència. Segons ha indicat Toni Such, el cost total del projecte de renovació de l’ascensor de l’Ajuntament ha estat de 32.000 €, dels quals la Presidència ha aportat el 45%, és a dir, 15.000 euros. I a més de l’ascensor, amb aquestos fons atorgats des de Generalitat, també s’ha dut a terme els projectes d’instal·lació de dos punts de recàrrega de vehicles elèctrics, fins ara.

Respecte als reptes de futur, l’alcalde ha destacat que el primordial és desenvolupar el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible i ha detallat les pròximes accions. Entre elles, la primera serà renovar l’ascensor de la Residència d’Ancians Sant Joan de Déu, per a millorar l’accessibilitat.

L’alcalde ha aprofitat l’ocasió per a defensar, una vegada més, la importància del PMUS per al futur del municipi. El director general ha recordat en aquest punt que tindre un Pla de Mobilitat Urbana Sostenible és una condició imprescindible per a poder accedir a ajudes que subvencionen projectes de millora de la mobilitat.

Toni Such ha destacat que els Fons FEDER gestionats per Presidència es destinen a projectes de millora de l’accessibilitat i la mobilitat urbana, a més de projectes de rehabilitació del patrimoni. I ha manifestat que des de la secretaria autonòmica de cohesió territorial i la direcció general d’Administració Local, s’ha col·laborat amb l’Ajuntament per a que Pego tinguera un Pla de Mobilitat Urbana Sostenible.

1214 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!