L’Ajuntament iniciarà en breu el canvi de lluminàries a LED a Sant Bonaventura i al polígon

La regidora de Medi Ambient, Laura Castellà, ha informat que als carrers compresos en el sector Sant Bonaventura, es substituirà un total de 228 lluminàries per tal d’estalviar tant en l’emissió de CO2 al medi ambient, com en el consum d’energia, i, en conseqüència, en l’import de les factures d’electricitat.


El canvi dels llums d‘aquesta zona, que abasta la plaça Maria Cambrils, l’avinguda Fontilles i el carrer Sant Pere, s’iniciarà d’ací dos setmanes, a mitjans del mes de novembre. El projecte té un cost de 144.555 euros i el termini de duració previst és d’un mes.

Amb una altra subvenció de l’Institut Valencià de Competitivitat empresarial, IVACE, l’Ajuntament de Pego substituirà per LED un total de 271 lluminàries del Polígon Industrial.


El projecte tindrà un cost d‘uns 200.000€ i suposarà altres actuacions en el polígon, com la marcació al terra d’una ruta saludable, la millora de les zones verdes, senyalització dels carrers i instal·lació d’un panell informatiu amb la ubicació de les empreses.


Aquest projecte es complementarà amb la creació al polígon d’un punt de recàrrega de vehicles elèctrics, també subvencionat per l’IVACE.


Tant en les lluminàries de Sant Bonaventura, com en les del polígon, s’instal·larà un sistema de control de punt a punt en cadascuna de les faroles.


Una tecnologia que permetrà controlar cada lluminària de forma individual i a distància, facilitant, encara més, l’estalvi i la reparació en cas d’avaria.


Laura Castellà ha posat en relleu que aquestes actuacions s’emmarquen dins dels compromisos adquirits per l’Ajuntament de Pego en adherir-se al Pacte d’Alcaldes pel Clima i l’Energia.1676 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!