L’Ajuntament de Pego prorroga el conveni amb la Generalitat de la finestra única

Ubicada a la Cambra Agrària, més concretament un servei que es duu a terme des de l’OCAPA i que està integrat en la xarxa d’oficines integrades d’atenció a la ciutadania.
Pego fa anys que està adherida al conveni de la xarxa d’oficines integrades d’atenció a la ciutadania, tot i que, segons comentava l’alcalde de Pego, Enrique Moll, “encara hi ha molta gent que ho desconeix”. Este es troba ubicat a l’OCAPA, és a dir, a la primera planta de la Cambra Agrària.

Des del Bloc Compromís s’alegraven que l’Ajuntament de Pego s’adherisca a la xarxa. No obstant això, Conxa del Ruste denunciava que l’OCAPA no té massa bona accessibilitat i, tenint en compte que “l’administració local és més propera, s’hauria de tenir en compte”. Així mateix, demanava que el personal que s’encarregue d’este punt que tinga formació perquè se sol tenir problemes alhora que els papers arriben on toca, ja que l’administració és molt complicada”.

Comentava l’alcalde que la Conselleria tenia projectada la construcció d’un nou local a l’avinguda del Cementeri perquè la finestra única fos totalment accessible, però, per problemes econòmics este projecte no s’ha pogut dur a terme.

Ciutadans de Pego es mostrava favorable al conveni, ja que repercutix positivament en la ciutadania i agilitza tràmits, evitant parerassa.

També favorable es manifestava el PP, perquè millora els serveis al poble.

També estava a favor de la pròrroga del conveni, el PSPV. Recordava Raül Tamarit que Pego és l’únic poble de la comarca amb esta finestra única, el que provoca que gent de tota la Marina Alta es desplace fins al municipi per a registrar documents.
910 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!