L’agenda del cap de setmana


El divendres s’inaugurarà una mostra de la Fundació Baleària que recull l’obra gràfica original de Joan Castejón.  L’acte inaugural està fixat per a les 20 hores. La exposició romandrà al Centre d’Exposicions del Museu d’Art Contemporani de Pego fins al 30 d’abril.

Per al dissabte s’ha organitzat des de la Generalitat Valenciana una Gymkana familiar per la muntanyeta verda. El punt de trobada pels participants serà el pàrquing de la zona, a les deu i mitja del matí. Les places són limitades, així que cal inscriure’s prèviament telefonant al 679 195 227.

De vesprada els xiquets i xiquetes de més de set anys, i les seues famílies, podran participar en el contacontes i taller organitzats per Dones Cabal amb l’objectiu de trencar els estereotips dels contes. L’activitat es durà a terme a partir de les cinc de la vesprada a la Casa de Cultura de Pego.

I, per tancar la jornada del dissabte, l’Agrupació Musical de Pego oferirà el seu Concert de Primavera a les huit, al teatre municipal.

El diumenge de matí els carrers de Pego donaran cabuda a la caminada solidària de Mans Unides per recaptar fons que destinarà a un projecte dirigit a dones de l’Índia. una bona acció. La caminada començarà a les 12 del migdia des de la plaça del Mercat i tindrà un recorregut de vora els 4 quilòmetres. En finalitzar, es durà a terme un sorteig de regals , donats per establiments col·laboradors. Qui no puga participar en la caminada, pot col·laborar fent una aportació a la causa via Dorsal 0 amb un sms de mòbil. S’ha d’escriure la paraula CARRERA i enviar aquest missatge al número 28014. El cost d’aquest missatge serà d’1’20 euros, quantitat que serà donada íntegrament a Mans Unides.

La samarreta de la caminada està ja a la venda a la Merceria Raquel Miralles. Els dorsals seran lliurats el diumenge, abans de l’inici de la marxa.


També el diumenge, dia 7, es donarà inici a la edició número 8 de les Jornades de l’Arròs Bomba de Pego, que  es desenvoluparan fins al dia 14, amb la participació de tretze bars i restaurants de la localitat.

1454 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!