La Xarxa Jove convoca la tercera edició del Concurs de Jóvens Talents

Hi ha fins al 31 de maig per inscriure’s en aquest tercer concurs Jóvens Promeses, el qual enguany està obert a les modalitats de cant, balls urbans, monòlegs, teatre curt, curtmetratge i màgia.

En aquesta edició també hi haurà dos modalitats diferents de premi, tal com va ocórrer l’any passat:
– Premis del Jurat: 250€ atorgats a la millor actuació de cada categoria.
– Premi de Popularitat: 80€ atorgat als/a les participants que autoritzen la publicació de la seua actuació al Canal de Youtube de la MACMA i que reba més m’agrada.

Des de la Xarxa Jove Marina Alta, tal com ha matisat el president de l’organisme – Aitor Llobell- s’ha volgut animar la joventut de la comarca a què hi participe. Així mateix, Llobell ha valorat molt positivament que després vora quatre anys de funcionament, la Xarxa Jove haja consolidat propostes com el concurs de talents i haja posat en valor la importància de desenvolupar polítiques conjuntes en matèria de Joventut entre els municipis de la comarca.

Aquesta nova edició del concurs de talents es planteja per potenciar el projecte inicial i promoure novament la dinamització dels i les joves de la Marina Alta i, alhora, facilitar-los una plataforma per adifondre el seu talent.

El concurs serà subvencionat per l’Institut Valencià de la Joventut a dintre de la seua línia d’ajudes sobre programes d’oci educatiu saludable, per a l’exercici 2021.

Les bases es poden consultar a partir de hui mateix, als diferents Centres d’Informació Juvenil i Ajuntaments de la Marina Alta, a més de la seu de la Mancomunitat Cultural de la Marina Alta a Ondara.
713 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!