La Tourist Info de Pego i Les Valls s’enfronta a la quarta autoria de qualitat

Per a renovar la Q de Qualitat Turística. La prestació de servici és garantia de qualitat, seguritat i professionalitat.
L’Institut de Qualitat Turística Espanyola tornarà a dur a terme una auditoria de Qualitat a l’Oficina de Turisme de Pego i les Valls a través del Comitè de Certificació per tal de comprovar que en la prestació del servei es garantix la qualitat i seguretat d’informació als usuaris de l’oficina.

Tot fa indicar que demà la Tourist Info de Pego tornarà a passar, en bona nota, eixa auditoria de qualitat el que significarà que la prestació del seu servei és garantia de qualitat, seguretat i professionalitat. Tot això, asseguren des de la Tourist Info, “per a assegurar als clients la millor experiència turística possible”.

La Q de Qualitat turística que atorga l’Institut de Qualitat Turística Espanyola certifica que “fem una gestió interna i externa apta i de qualitat”, explicava en 2009 la tècnica de l’oficina, Mari Nieves Mayor.

En aquell moment la regidora de Turisme, Pepa Sendra, explicava que la Q de Qualitat implica “una major satisfacció del visitant, bé siga aquest turista o local”. En el primer moment en què es va obtenir la certificació, Sendra va recalcar que van haver “de fer una sèrie d’adequacions en l’oficina i en la resta de llocs turístics de Pego per a què no hi hagués cap problema a l’hora de passar l’auditoria, ja que les exigències que es demanen són prou, prou elevades”. Unes adequacions que s’han anat millorant en els anys posteriors.

Per a atorgar la Q de Qualitat Turística el Comité de Certificació valora tant la informació que la Tourist Info de Pego i Les Valls dóna als turistes com els protocols que seguixen, tant pel que fa a l’atenció presencial com a la telefònica o per correu ordinari o electrònic. També valora la gestió interna, infraestructures, avaries o manteniment de neteja, entre d’altres.
613 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!