‘La suma de les diferències’, barreja d’estils i elements curiosa

‘La suma de les diferències’ unix en una mateixa exposició el taller de boixets del CEAM, el Taller Ocupacional i els tallers de creativitat de disseny, pintura i restauració de l’FPA Pérez Ramos. Esta exposició que s’inaugurava divendres passat i es podrà visitar fins el 2 de juny al Centre d’Exposicions Museu d’Art Contemporani de Pego.

20170519_201137Divendres passat s’inaugurava al Centre d’Exposicions Museu d’Art Contemporani de Pego, l’exposició ‘La suma de les diferències’ que recull treballs de distints tallers que tenen com a punt d’unió el gaudi de crear amb les mans i la possibilitat de compartir el que t’agrada amb gent que compartix eixa afició. Pepe Pastor, professor dels tallers pintura, disseny i restauració de l’FPA era l’encarregat d’explicar que el títol de l’exposició ve donat perquè en ella s’integren treballs de diferents tallers, com són el taller de boixets del CEAM, el taller ocupacional de Pego i els tallers de creativitat de disseny, pintura i restauració de l’escola FPA Pérez Ramos.

20170519_20114320170519_201838Rosalia, per part del taller de boixets del CEAM explicava que es tracta d’un espai on «ens torbem molt i ens ho passem molt bé». Esta part de l’exposició mostra treballs de boixets, d’encaix de Granada, en general, «coses molt boniques, que dóna gust vore-les». És per això que Rosalia encoratjava a la gent a passar-se pel Centre d’Exposicions perquè no es perden ‘La suma de les diferències».

20170519_201853El Taller Ocupacional de l’Ajuntament de Pego aporta a esta exposició «un mural amb el fons del mar com a temàtica» que està composat de distints quadres que han estat pintats per cadascun dels i de les alumnes del taller. El seu conjunt, però, té una coherència sublim i un toc «molt divertit», en paraules de Pepe Pastor.

20170519_201210Els tallers de creativitat de disseny, pintura i restauració inclouen «una mostra de baguls amb diferències evidents» i també «quadres amb temàtiques molt diverses» que enriquixen el conjunt de l’exposició i que li donen un sentit ple al títol triat per a la mostra, ‘La suma de les diferències’ que es podrà visitar fins el 2 de juny.

2042 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!