La regidoria d’Igualtat de gènere busca logotip

I vol la teua opinió, es per això que ha creat un esdeveniment a facebook perquè votes entre les diferents propostes que s’hi mostren. Es pot votar fins el 18 de novembre.
Les noves tecnologies permeten, entre d’altres, la interacció entre la gent i les institucions i d’això vol “aprofitar-se’n” la regidoria d’Igualtat de gènere consultant als seus amics i amigues del facebook i tot el món que hi vulga opinar, sobre l’elecció del que serà el logotip pel que s’identifique està regidoria.
Però, pot ser el millor fer-vos partícips de la reflexió de la coordinadora de l’àrea, la treballadora social, Xaro Pinto que es pregunta, d’una manera retòrica, que “què és això del gènere?” i respon que “és un concepte que destaca que les desigualtats entre dones i hòmens són socialment construïdes i no biològiques. Les característiques femenines i masculines les adquirim en la nostra socialització primerenca, i eixa diferència biològica es convertix en desigualtat econòmica, social i política [en la vida adulta]”.

Continua explicant que “el sistema sexe-gènere és un conjunt de relacions de poder entre hòmens i dones, que definixen condicions socials diferents per a unes i altres, basant-se en els rols assignats socialment. Establint-se així, les relacions de subordinació que han justificat històricament la discriminació de les dones.

La lluita per la igualtat de gènere ha sigut una de les revolucions més importants [sobretot del segle passat], però continuen quedant molts reptes pendents respecte a la segregació laboral, la desigualtat salarial, la violència contra les dones, la participació política, la pobresa, l’educació, etc”.

Per això, apunta Pinto, “És molt important donar passos cap avant, perquè hòmens i dones gaudisquen en igualtat d’oportunitats i puguen desenvolupar lliurement, totes les seues capacitats” i conclou que “Queda molt per construir”, una construcció cap a la igualtat de gènere a la que vol contribuir la regidoria de l’Ajuntament de Pego que duu, justament, eixa denominació.
Un dels camins que ha triat és fer partícip a la ciutadania pegolina de la tria del futur logotip de la regidoria, eixa imatge que l’indentifique només veure’l. Ho ha fet a través d’una de les xarxes socials que més gent arrossega, facebook, creant un esdeveniment anomenat ‘votacions per al logotip d’igualtat de gènere’ (https://www.facebook.com/events/485291501569718/).
Participar és fàcil:

“- Només has de posar “m’agrada” en el logo que més t’agrade.
– Si vols pujar un nou que a tu t’agrade, també ho pots fer.
– Estarem fins al 18 de novembre amb les votacions, perquè hi haja temps”.
682 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

*

code

Obligatori *

Hola!!