La regidoria d’Esports posa a l’abast de l’usuari tota una gamma de jocs lúdics a la piscina municipal la Trilladora

Tots aquells que a més a més de nadar vulguen passar una bona estona en els calorosos matins o vesprades d’aquest estiu, poden anar a la Piscina Municipal la Trilladora. I és que a partir d’aquesta setmana la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Pego ha posat a disposició de l’usuari tota una gamma de jocs per a distraure tant a menuts com a majors. Tots aquells que a més a més de nadar vulguen passar una bona estona en els calorosos matins o vesprades d’aquest estiu, poden anar a la Piscina Municipal la Trilladora. I és que a partir d’aquesta setmana la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Pego ha posat a disposició de l’usuari tota una gamma de jocs per a distraure tant a menuts com a majors mentre gaudeixen de l’ombra de les palmeres de la piscina municipal o es refresquen a la vora de l’aigua de la piscina.

El servei funcionarà mitjançant la modalitat de préstec, per la qual cosa els usuaris que són abonats deixaran en dipòsit la seua targeta de bany a les oficines per poder retirar el joc. “Qui no tinga targeta ja que és usuari esporàdic també podrà retirar els jocs mitjançant el dipòsit d’una quantitat econòmica que se li tornarà quan realitze la devolució del joc” ha explicat Marian Tamarit, regidora d’esports pegolina.

Entre els jocs l’usuari podrà trobar dames, cartes, parxís, escacs, així com paletes de tennis i altres jocs de platja. El préstec es realitzarà pel termini d’una hora, i segons la demanda podrà ser ampliat aquest temps per una hora més.
Des de la regidoria d’Esports s’espera que aquesta iniciativa “siga tot un èxit”, així com s’ha afirmat que “si la gent respon positivament el servei anirà ampliant-se amb altres jocs per a la propera temporada”.

Per una altra banda la responsable d’Esports ha recordat que durant els mesos de juliol i agost estan portant-se a terme a la Trilladora cursos de natació. En concret es tracta d’un curs de perfeccionament per a xiquets, un altre curs per a xiquets iniciats i un tercer per a iniciar als més menuts en la natació. Tots ells tenen un preu de 45 euros al mes. Pel que fa als adults, també està portant-se a terme un curs de natació totes les vesprades amb un preu de 55 euros al mes; qui vulga fer aquagym també ho podrà fer les vesprades de dilluns, dimecres i divendres per 40 euros al més. Per a més informació i realitzar la matrícula ens podem dirigir a la segona planta de l’Ajuntament.

504 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!