La Regidoria d’Esports instal·la aparells per a practicar esport a la pista d’atletisme

Es tracta d’un conjunt d’aparells com són: barres fixes simples, escalera inclinada, barres de dominades i espatlera. L’objectiu és ampliar les activitats que es poden fer a la pista del Pujol i també que servisquen per complementar les sessions de caminar o córrer que allí ja es practiquen.

TRAINNING BOX 10Este matí la regidoria d’Obres i Serveis, en col·laboració amb la regidoria d’Esports ha instal·lat a la pista del Pujol una sèrie d’aparells per fer esport a l’aire lliure. TRAINNING BOX 7Es tracta del que ve a anomenar-se una ‘Caixa d’entrenament’ (trainningbox). Esta contempla barres fixes simples, escalera inclinada, barres de dominades i espatlera. Este conjunt d’elements està pensat per a realització de múltiples exercicis a l’aire lliure basats en TRAINNING BOX 11l’entrenament crossfit i street workout.

L’objectiu de la regidoria d’Esport és ampliar les activitats que es poden fer a la pista del Pujol i també que servisquen per complementar les sessions de caminar o córrer que ja es practiquen allí.

2495 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!