La regidoria d’Esports destaca la trajectoria esportiva del tennista Marc Giner

També es recompensava la beca aconseguida per Abel Sendra i Gemma Buis, d’esportistes d’elit. A més, tots els esports van ser reconeguts en la II Gala de l’Esport d’este 2013.
Rosa Maria Bolta, coordinadora d’esports va ser l’encarregada, per segon any consecutiu, de presentar la II Gala de l’esport que va congregar més de 2.000 persones al recinte multiesportiu ‘La Trilladora’ dissabte a la nit. Bolta va destacar els beneficis de practicar l’esport, a més va constatar que “cada any són més xiquets i xiquetes que decidixen apuntar-se a fer esport assumint nous reptes i obtenint beneficis tant físics com psicològics”.El regidor d’esports, Raül Tamarit expressava el seu orgull per veure tants esportistes junts, perquè “fer esports és qualitat de vida, fomenta el companyerisme i l’esperit de superació”. Tamarit es comprometia a continuar “fomentant i ajudant a totes les associacions i clubs esportius del nostre municipi”.
Qui primer pujava a l’escenari de la II Gala de l’Esport, van ser les persones amb millor ull en el I Concurs de fotografia esportiva organitzat per la regidoria pegolina: Fernando Orihuel per ‘Compenetració’, tercer classificat; Paloma Estarellas per ‘Directe a gol’, segona classificada i Lorena Sendra, primera classificada amb ‘Pilota valenciana’.
Després, un riu de joves i no tan joves esportistes de totes les modalitats, acompanyats dels seus entrenadors i entrenadores anaren passant per l’escenari de la II Gala de l’esport de Pego per a rebre un merescut reconeixement amb una medalla o trofeu.

Primer els pilotaris que, com dèia Rosa Maria Bolta, “són pocs, però bons”.
En segon lloc, els 25 xiquets i xiquetes que han triat practicar natació. El club de natació s’ha formalitzat enguany i ha participat en la segona lliga comarcal de natació, competint en 5 ocasions, una d’elles a la piscina coberta de Pego.
En tecer lloc, pujaven a l’escenari les 14 xiques que formen part de l’equip de volleibol.
Un grup nou, de recent creació que ja ha jugat algun partit amistós. Les seguia l’escola d’atletisme que ja compta amb 60 alumnes.
El bàsquet compta amb més de 150 alumnes, sent un dels clubs més grans de Pego. Enguany han destacat el benjamí masculí i l’avelí femení, primers classificats en la lliga comarcal.En les categories júnior i sènior, tant femenines com masculines la regidoria d’esports i el Club de Basquet Pego dintingien tres jugadors o jugadores per categoria:

Júnior Femení:
Jugadora amb més progressió: Anna
Jugadora amb actitud i esforç: Laura
Jugadora més regular: Carla
Sènior Femení:
Jugadora amb més progressió: Marta
Jugadora amb actitud i esforç: Sara
Jugadora més regular: Rosa Mari
Júnior Masculí:
Jugador amb més progressió: Kevin
Jugador amb actitud i esforç: Joan
Jugador més regular: Xavi
Sènior Masculí:
Jugador amb més progressió: Nicola
Jugador amb actitud i esforç: Toni
Jugador més regular: Miui

A continuació pujava l’escola de futbol a l’escenari. Més de 200 xiquets formen part d’un dels clubs més grans de Pego que té des de querubins fins a juvenils. En aquest cas, cada jugador va rebre un diploma i es va reconèixer el màxim golejador i el jugador més regular de cada categoria.
Prebenjamí:
Màxim golejador: Erik Frasquet
Jugador més regular: Alexandre Pascual
Benjamí A:
Màxim golejador: Alexandru Oancea
Jugador més regular: Arnau Mengual
Benjamí B:
Màxim golejador: Marc Frau
Jugador més regular: Mario Santofimia
Aleví B:
Màxim golejador: Guillem Cots
Jugador més regular: Alejandro Miralles
Aleví A:
Màxim golejador: Adrià Pérez
Jugador més regular: Pere Miralles
Infantil:
Màxim golejador: Arnau Frau
Jugador més regular: Víctor Vicens
Cadet:
Màxim golejador: Joan Siscar
Jugador més regular: Josep Pastor

Després era el torn dels majors. El Club d’Esquaix que reconeixia els tres millors classificats de la seua quarta lliga.
El futbol sala, que entregava trofeus a tots els equips
i el Club Dorsal 19, amb els tres millors classificats en el Circuit comarcal.
La II Gala de l’Esport reconeixia “el mèrit esportiu a unes persones que han aconseguit entrar com a esportistes d’elit fent un gran esforç, lluitant i competint en allò que més els agrada”, apuntava Rosa Mari Bolta. Es tractava d’Abel Sendra, escalador des de fa pocs anys i des d’ara esportista d’elit.

I Gemma Buix, jugadora de bàsquet des què era menuda, actualment jugadora del Ros Casares. Gemma no podia recollir el premi per trobar-se concentrada amb el seu club a Tenerife per a jugar el campionat d’Espanya de Clubs.
La regidoria d’Esports enguany encetava una nova categoria de premis, a millor esportista pegolí/na. Encetava el guardó el jove tennista Marc Giner, que destacava l’esforç que suposa estar en les “altes esferes” i el que s’agraïx el suport que es rep de la família i del poble d’on eres.


La gala es tancava amb música per anar calfant motors per a la Fira.
643 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!