La regidoria de Residus inicia una campanya de conscienciació del reciclatge en els edificis municipals

En avaluar els resultats, si són positius, la idea és ampliar la campanya distribuint papereres de reciclatge entre associacions o establiments que ho sol·liciten. De moment, ja ho han fet els ‘Júniors’.
Si fa unes setmanes des de la regidoria de Residus i Neteja Viària ens presentaven la campanya per a reciclar vidre que es durà a terme durant les festes de Moros i Cristians i patronals en col·laboració amb Ecovidrio. Hui parlem d’una altra campanya de reciclatge impulsada des de la regidoria de Residus. En este cas, l’objectiu és conscienciar al personal que treballa en la pròpia administració de la importància del reciclatge. Per a fer-ho s’han distribuït per les diferents dependències municipals diverses papereres de material reciclat per a poder tirar paper, envasos o rebuig.
La regidora de Residus, Laura Castellà explicava a Ràdio Pego que en avaluar el resultat, si este és positiu, la intenció és ampliar la distribució d’estes papereres a d’altres establiments o associacions que ho sol·liciten. De moment, informava, ja s’han mostrat interessats en tenir-ne els Júniors Ambra de Pego.863 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!