La Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública de la Marina Alta es pregunta cóm va a fer-se la reversió de Marina Salud

La plataforma ha enviat avui un comunicat de premsa en què afirma que «La Marina Alta no pot tornar a ser discriminada» i manifesta la seua preocupació per la forma en la qual va a dur-se a terme la reversió de Marina Salud al Sistema de Sanitat Públic.

El passat dia 11 la plataforma celebrà la seua assemblea amb membres d’altres plataformes de València, d’Alacant, polítics i representants de treballadors de la sanitat. Segons afirmen, en les aportacions dels assistents es va deixar clar “certa manca de transparència i participació per part de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública”. És per això que la Plataforma ha demanat una reunió directament amb el President de la Generalitat Valenciana a través de la Xarxa d’Alcaldes.

En l’assemblea també es parlà dels professionals sanitaris, tant els estatutaris com els laborals, i de la importància que tenen perquè la qualitat de la sanitat que es presta en la Marina Alta siga equiparable a qualsevol altra. La plataforma considera que la reversió s’ha de fer respectant els drets legalment establerts d’uns i d’altres. Motiu pel qual buscarà la confluència amb la Junta de Personal i el Comitè d’Empresa, com a òrgans de representació dels dos col·lectius, per buscar conjuntament les solucions que millor garanteixen, tant el dret de la ciutadania a una sanitat digna, com els seus drets laborals.

958 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!