La participació del tir al plat supera les expectatives

Fins a 45 escopetes van intentar pegar-li al plat en el concurs organitzat per la Societat de Caçadors de Pego. El primer classificat va ser Ricardo ‘Mitana’, seguit per Simó i Juan Fernando. Després d’aquesta cita amb l’escopeta, la directiva de la Societat de Caçadors ja prepara la festa dels caçadors que tindrà lloc el 20 de juny.
El passat dissabte, 15 de maig, es dur a terme el concurs de tir al plat organitzat per la Societat de Caçadors de Pego. Aquest concurs estava previst realitzar-lo l’1 de maig, però el mal oratge va obligar a retardar la data. Aquest entrebanc, però, no va deslluir l’acte, ja que la participació va ser molt alta. Fins a 45 escopetes es van inscriure per a apuntar al plat. Ximo Rocher, president de l’entitat valorava que aquesta assistència suposa “una gran tirà perquè en els tirs al plat es tiren 25 plats, el que va fer que amb 45 escopetes acabarem molt tard”. Serien cap a les 21’00 hores de la nit.

Guanyava el concurs de tir al plat Ricardo ‘Mitana’, seguit per Simó i Juan Fernando.

Tot i que la Societat havia previst fins a 22 premis, sense saber encara el nombre d’inscrit, havia previst regals també per als tres últims classificats; una espècie de reconeixement per la seua participació al concurs. Estos tres darrers classificats van estar, per ordre de últim a avantpenúltim: el president de la Societat de Caçadors; el secretari de la societat i l’alcalde del municipi.

Després del concurs de Tir al Plat, la directiva de la Societat de Caçadors ja està pensant en la festa de gala que sol organitzar a la Fira per a reunir-se i celebrar el final de temporada. Així, el dia 20 de juny està previst que hi haja concurs de paelles i d’altres activitats per amenitzar la jornada lúdic-festiva.


678 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!