“La Marjal… terra d’aigua”, és la campanya d’estiu de l’equip tècnic de la Unitat de gestió del Parc Natural

Durant els mesos de juliol i agost, dimarts i dissabtes, s’oferixen dos activitats complementàries per conèixer l’aiguamoll, ‘La marjal i l’arrossar de Pego’ i ‘La restinga de la Platja d’Oliva’. Les activitats són gratuïtes, però és necessària la inscripció prèvia.
En estiu les activitats al voltant del Parc Natural de la Marjal de Pego-Oliva es relaxen i s’adapten a la climatologia. Per a este estiu, durant el mesos de juliol i agost, l’equip Tècnic de la Unitat de Gestió del Parc Natural de Marjal Pego-Oliva ha preparat la campanya ‘La marjal… Terra d’aigua –Estiu 2014’. Oferixen dos activitats:

La Marjal i l’arrossar de Pego
Ruta guiada per la Marjal de Pego-Oliva per a conèixer un poc més la fauna, la flora i la geologia de l’aiguamoll, tan pròxim i tan desconegut alhora. Al seu si alberga algunes de les espècies més interessants de les zones humides del litoral Mediterrani.

Les persones que s’inscriguen a ‘la marjal i l’arrossar de Pego’ gaudiran de les vistes de la marjal i dels seus diferents ecosistemes, passejaran entre el canyís i l’arrossar per a conèixer la relació entre usos agrícoles i biodiversitat que es donen en este espai protegit i, amb sort, podran gaudir de la vista de les aus aquàtiques.

Dates: 8 i 22 de juliol, 5 i 19 d’agost.
Horari-lloc d’inici: 9.00h. en la tourist info de Pego
La restinga de la Platja d’Oliva
En esta excursió els excursionistes s’aproparan a la platja per a descobrir un ecosistema molt curiós, que per passar desapercebut a la majoria dels usuaris d’estos espais, es troba seriosament amenaçat. Ruta guiada pels cordons dunars que van permetre la creació de la marjal de Pego–Oliva. Es visitarà la desembocadura del riu Bullent i es gaudirà de la particular flora i fauna que habita estos escassos ecosistemes.

Dates: 1, 15 i 29 de juliol, 12 i 26 d’agost.
Horari-lloc d’inici: 9.00h. en el pàrquing de la platja d’Oliva Nova

Les dues activitats són gratuïtes, però la inscripció és obligatòria. A les persones que acudisquen es recomana que porten roba còmoda, protecció contra el sol, prismàtics i càmera de fotos.

Places limitades
Inscripció a: parque_pegoolivala@gva.es o telf:679195227 / 679196461

657 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!