La Mancomunitat renova la seua flota de vehicles

A través del renting, una operació de lloguer a llarg termini, la Mancomunitat de Serveis Socials de Pego i Les Valls ha substituït un dels seus vehicles, amb 15 anys d’antiguitat, per un nou model per a agilitzar i millorar els desplaçaments necessaris entre els municipis que composen la Mancomunitat. A principis d’aquest mes d’agost la Mancomunitat de Serveis Socials de Pego i Les Valls renovava un dels seus vehicles per a millorar els desplaçaments que genera el servei d’ajuda a domicili. Explicava el president de la Mancomunitat, el nacionalista Àngel Sendra, que aquest canvi venia motivat perquè “des què es fa constituir la Mancomunitat, moment en què la Diputació d’Alacant li va cedir dos vehicles per tal que aquesta es posara en marxa, no s’han canviat els cotxes”. Aquest fet justifica la mesura perquè assegurava Sendra que “aquests cotxes ja estan prou vells, fins i tot hi ha un que no té direcció assistida i tots dos començaven a fallar en qüestió mecànica”. És per això que la Mancomunitat de Serveis Socials de Pego i Les Valls “ha decidit renovar un vehicle que és el que més o menys podem i ho hem fet per la fórmula del renting”, puntualitzava Sendra.

El desplaçament en vehicle a motor a la Mancomunitat és necessari tenint en comptes que els pobles que formen part d’aquesta estan separats per diversos quilòmetres de carreteres estretes i plenes de revoltes i que els serveis que ofereix aquesta entitat són els de la treballadora social i l’ajuda domiciliària. Anunciava el president de la Mancomunitat la intenció futura de renovar el segon vehicle amb què compta l’entitat.

La Mancomunitat de Serveis Socials ha obtingut aquest nou vehicle a través, no d’una compra, sinó del renting. Però que és el renting? Doncs és un producte dissenyat per a particulars, professionals i empreses. Consisteix en una operació de lloguer a llarg termini mitjançant el qual la societat de renting compra el vehicle que s’ha elegit i el posa a la teua disposició amb tots els serveis que pugues necessitar (manteniment, reparacions o assegurança, entre d’altres). Tot això, a canvi d’una quota fixa mensual durant el que dure el contracte. Alguns dels avantatges del renting són la possibilitat de gaudir del vehicle sense haver de realitzar un desimboltament econòmic important, la quota de renting és deduïble per a l’empresa, així com el seu IVA. El renting és per tant, segons apuntava Àngel Sendra, “que en comptes d’haver de posar tots els diners alhora de comprar-lo vas posant-lo a poc a poc”.

Com indicava el president de la Mancomunitat al final del contracte de renting es pot elegir entre tres possibilitats: substituir el vehicle per un nou, tornar-lo o adquirir-lo per un preu a pactar amb l’entitat de renting.
658 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Obligatori *

Hola!!